OVA 2 znaka će doći do velike količine NOVCA, a OVIM znacima stižu BURNI DANI…

OVAN

Trenutno bi mogli biti preplavljeni sukobima između vlastitih potreba, potreba svoje obitelji i odgovornosti prema svom poslu. Kao rezultat toga, možda se osjećate napeto i pod stresom te se pitate hoće li se situacija ikada riješiti. Nemojte paničariti. Hoće, i od toga nećeš biti ništa gori. Ključna riječ je ravnoteža, a rješenje je u njenom pronalaženju. Dođite do toga! Ovo ćete htjeti ostaviti iza sebe.

 

 

BIK

Bliska osoba može biti na neki način problematična, a vi biste se mogli previše brinuti zbog nedostatka komunikacije s tom osobom. Pokušaji telefoniranja mogu rezultirati bez odgovora ili ponavljanjem poruka govorne pošte. Međutim, pazite da ostanete usredotočeni i objektivni. Vaš se rođak vjerojatno oporavlja od svega što ga je mučilo. Zapamtite, nijedna vijest nije dobra vijest. Drži se.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo nisu dani za financijska ulaganja bilo koje vrste, iako vam netko može pružiti neke moguće prilike. Možda zvuče dobro, ali oprez je potreban. Ako vam se informacija sviđa, proučite je i pokušajte saznati činjenice, ali se danas ne obvezujte. Ako je to uistinu dobra prilika, neće nestati u roku od nekoliko dana. Ako nije, htjet ćete znati. Čekati!

 

 

RAK

Dan bi trebao izgledati posebno privlačno, ali možda ćeš osjećati da je to potrošeno jer vaš voljeni nije tu da bi to cijenio. Oraspoložiti! To će trajati samo nekoliko dana, a do tada ćete još uvijek izgledati prilično dobro. Pokušajte biti zauzeti, po mogućnosti radeći nešto što volite raditi, tako da će vaš entuzijazam poboljšati vaš dobar izgled. Tvoj prijatelj neće zauvijek biti odsutan. Samo se tako čini.

 

 

LAV

Možda se čini da su vas vaša domišljatost i mašta napustili, a to vam ne olakšava postizanje visoke razine kvalitete na koju ste navikli na poslu. Možda bi bilo najbolje da se zaokupite rutinskim zadacima koje možete obavljati automatski i, ako možete, odgodite kreativnije napore dok vam se mozak ne vrati u pogon. Nemojte biti previše ponosni ili sramežljivi da tražite pomoć. Držite se.

 

 

DJEVICA

Novac bi mogao zahtijevati vašu pažnju. Neuobičajeni troškovi možda su iscrpili vaše rezerve, pa ćete možda morati skratiti nekoliko uglova. Vaš prihod je, međutim, vjerojatno isti, ako ne i nešto veći. Ovo je, dakle, samo privremena situacija i vaši bi se računi s vremenom trebali vratiti u normalu, iako je potrebno neko vrijeme pripaziti na određeni oprez u pogledu potrošnje. Radite kreativno na svom proračunu i pokušajte se opustiti.

Nastavak na idućoj stranici…

OVA 2 znaka će doći do velike količine NOVCA, a OVIM znacima stižu BURNI DANI…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top