LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Mart: Netko mora prestati tražiti probleme u vezi tamo gdje ih nema i početi više vjerovati…

OVAN

Tražit ćete komplikacije u svojoj romantičnoj vezi tamo gdje ih nema. Možda ćete se osjećati nesposobnima vjerovati svom partneru do te mjere da možete početi razmišljati o prekidu svoje veze. Međutim, velike su šanse da se ti problemi tiču ​​vas, a ne vašeg partnera, pa biste ih trebali analizirati detaljnije prije nego što poduzmete bilo koji korak.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vaš partner neće biti raspoložen za prilagodbe i nagodbe. Stoga je za vas od vitalnog značaja držati svoj ego pod kontrolom i ne postavljati kontroverzna pitanja. Manja neslaganja će se pretvoriti u punopravne svađe jer vam partner neće ustupiti niti bod. Morate biti oprezni u romantičnim poslovima danas ako želite izbjeći velike preokrete.

 

 

BLIZANCI

Danas ćete steći nova prijateljstva i nove veze. I dalje ste veseli i raspoloženje će zadiviti druge. Jedan od prijatelja koje ste stekli danas može se pokazati vrlo značajnim u kasnijim godinama, iako se možda sada ne čini tako. Raspoloženi ste i spremni ste pomoći svojim prijateljima i obitelji danas.

 

 

RAK

Vaš odnos će se danas osvježiti! Veći dio dana provest ćete s partnerom i istraživati ​​nešto novo što ćete dodati užitku. Vaša će ljubav biti bezgranična i možda ćete u bliskoj budućnosti čak odlučiti preći na drugu razinu povezivanja čvorova sa svojim partnerom. Međutim, mogu se pojaviti određene izazovne situacije kojih morate biti oprezni!

 

 

LAVᅠ ᅠ ᅠ

Dan će imati ugodan početak. Puno topline i smijeha vašeg partnera uljepšat će osobni odnos. Suočili ste se s teškim razdobljem u privatnom životu. Dakle, vrijeme je da izađete sa svojim partnerom, legnete i zabavite se! Smijati se samima sebi nestat će većina vaših briga u paru.

 

 

DJEVICA

Vrlo ste dobri u flertovanju i to možete učiniti s bilo kojim brojem ljudi na koje danas naiđete na svom putu. Ali neka bude lagano i ograničeno na tjelesne užitke samo bez emocionalnog vezivanja za to. Nitko vas neće shvaćati previše ozbiljno i ne dopustite nikome da od vas zahtijeva mnogo.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Mart: Netko mora prestati tražiti probleme u vezi tamo gdje ih nema i početi više vjerovati…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top