DNEVNI TAROT za 17. Mart: OVOM znaku stiže rješenje koje mu je potrebno kako bi lakše prebrodio financijsku krizu, a Vagi svemir nudi sreću…

Ovdje je horoskop tarot karata za svaki horoskopski znak koji je sastavljen uz pomoć zvijezda i planeta, numerologije i tarot karata.

Saznajte što vam donosi dnevno čitanje tarot karti vašeg horoskopskog znaka danas…

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Kraljica pentakla

Lijepo ćete se odmoriti. Brige oko novca uskoro će nestati. Stiže vam rješenje koje vam je potrebno da biste lakše prebrodili financijsku poteškoću.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Petica mačeva, obrnuta

Napokon malo mira i tišine. Svađa je pri kraju. Ljubav se može vratiti i svatko može obnoviti ono što je uništeno u teškim vremenima.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Četvorka pehara, obrnuta

Prirodno je da budeš oprezan nakon što ti je srce slomljeno. Niste nužno spremni pokušati ponovno, ali to ne znači da ćete zauvijek biti ovakvi. Liječenje mora biti na prvom mjestu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: desetka pehara, obrnuta

Tijek prave ljubavi rijetko teče glatko. Bit će neravnina na cesti dok nekoga upoznajete. Što je vaš odnos intimniji, to su veće poteškoće. Ništa dobro nikada ne dolazi lako.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Sedmica štapova, obrnuta

Spremni ste se obratiti drugima za povratne informacije i jasnoću. Ovo je vaše vrijeme za druženje. Nemojte sjediti kod kuće i osjećati se usamljeno. Izađi van i zabavi se.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Četvorka štapića

Organiziranje će vam pomoći da vratite osjećaj samopouzdanja i bistrine uma. Ako imate područja u kući koja su u neredu, odvojite malo vremena za čišćenje i posložite stvari na način na koji želite.

Nastavak na sljedećoj strani…

DNEVNI TAROT za 17. Mart: OVOM znaku stiže rješenje koje mu je potrebno kako bi lakše prebrodio financijsku krizu, a Vagi svemir nudi sreću…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top