Ako ste Strijelac, Blizanci i OVAJ znak, ovaj četvrtak, 16. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Strijelac, Blizanci i OVAJ znak, ovaj četvrtak, 16. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

15 ožujka, 2023 0 By Admin

Današnji dan vas podsjeća na ono za što se krajnje isplati boriti dok dolazimo do stresne točke u životu. Shvaćamo da je život rijetko situacija ili/ili nego perspektiva. Poput vrhunca u vašem omiljenom akcijskom filmu ili čak rom-comu, sve se mijenja kada to najmanje očekujete.

Doživjet ćete veliki neočekivani povratak i vidjeti stvari jasno. 16. marta 2023. ne morate vjerovati svakoj lijepoj laži koju čujete, koliko god to željeli. Shvaćate da se morate boriti za svoje želje i nikada ne odustati od svojih snova.

Mars u kvadratu s Neptunom donosi osjećaj hrabrosti u nastajanju za putovanje i borbu za svaki san i želju. Naučiš balansirati između pozitivnih iluzija i svakodnevnih obaveza. Možete odabrati hoćete li ići u bitku i postati ono što vam je suđeno ili živjeti sa žaljenjem što to nikada niste učinili. Danas počinje putovanje na kojem znate za što se vrijedi boriti i uvijek mudro birati svoje bitke.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom u 16. marta:

1. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Danas je posljednja četvrt Mjeseca znak za oslobađanje i odbacivanje uvjerenja i misli o samopouzdanju i nedostojnosti koje se još uvijek nalaze na rubovima vaše nade. Vrijeme je da otpustite ono što vam više ne treba, posebno ono što koči vaše namjere da se ispolje. Međutim, kao Strijelac i vaša sklonost pretjeranom razmišljanju, često su vaša vlastita ograničavajuća uvjerenja koja vas najviše koče. Objavljujući ovo danas, moći ćete izvući veće značenje vaše romantične veze i vašeg iscjeljenja, doma i obitelji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Počela se pojavljivati krizna točka između vašeg srca i vaših korijena, pozivajući na pozornost, iscjeljenje i promjenu. Potaknuti ste da otpustite; vođeni ste da napravite mjesta za više radosti i manje tuge. Otpuštanjem, ne samo da stvarate prostor, već govorite svemiru da ste spremni za sljedeću razinu vašeg putovanja.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2