Expand To Show Full Article
Za OVA 3 horoskopskog znaka ovo će biti tri NAJLJEPŠA dana u ŽIVOTU! -

Za OVA 3 horoskopskog znaka ovo će biti tri NAJLJEPŠA dana u ŽIVOTU!

OVAN

Netko tko živi daleko, netko s kim se dugo niste čuli,  mogao bi vas iznenaditi telefonom. Bit ćete oduševljeni i vjerojatno ćete predugo ostati na telefonu. Možda ćete morati obaviti nekoliko zadataka, ali vrijeme bi vas moglo zadržati u kući. Ne brini o tome. Još ćete imati vremena da se pobrinete za druge hitne stvari. Trebali biste se trenutno osjećati posebno umjetnički. Budi kreativan!

 

BIK

Možete se suočiti s gomilom ljudi izvan grada koje nikada prije niste sreli. Vjerojatno će vam ovo biti uzbudljivo i poticajno, ali možete se osjećati i pomalo uznemireno. Također možda trenutno niste baš najiskreniji. Ovo bi mogao biti bolji dan za slušanje nego za pokušaj razgovora. Ponekad to impresionira ljude više od svega što biste mogli reći

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Energija je električna i mogli biste se naći kako skakućete od zadatka do zadatka i od osobe do osobe. Stvari se mogu dogoditi kada ih najmanje očekujete, stoga budite spremni na iznenađenja. U današnje vrijeme postoji element genija koji bi vas mogao nadahnuti da budete netko mnogo veći nego što ste ikad mislili da biste mogli biti. Pridružite se ljudima koji dijele vašu želju za životom.

 

RAK

Novac bi mogao biti izvor brige. Možda mislite da ste potrošili previše (tko to ponekad ne čini?) ili su vam neka sredstva koja ste očekivali zadržana. Ovo je odgoda, a ne trajna situacija (iako se tako može činiti). Previše brige moglo bi vam pokvariti dane, a vi to ne želite. Ako postoji nešto što možete učiniti da olakšate situaciju, učinite to. Inače, držite se.

 

LAV

Na umu su vam putovanja i avanture. Mogli biste sanjariti o letenju na egzotična mjesta i neobičnim stvarima, poput obilaska drevnih znamenitosti. Takvi snovi su mogući, pa biste to možda htjeli pogledati. Možda biste željeli naučiti i o uzbudljivim područjima interesa, pa je ovo dobar dan da se prijavite za tečaj ili radionicu.

 

DJEVICA

Možda ćete se osjećati kao da vas srce izigrava. Možda se susrećete s jakom silom koja vas na neki način tjera da sumnjate u sebe. Nemojte da vas zavaraju glasni, odvratni razgovori. Tražite pravo značenje iza riječi. Otkrit ćete da je većina vaše snage unutarnja. Budite spremni na tvrdoglavu volju da budete moćno prisutni u svom svijetu.

Nastavak na idućoj stranici…

Za OVA 3 horoskopskog znaka ovo će biti tri NAJLJEPŠA dana u ŽIVOTU!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top