U DRUGOJ POLOVINI MARTA: Bit će ovo SAVRŠENI DANI za OVA 3 znaka, krenut će im na FINANCIJSKOM i POSLOVNOM PLANU!

OVAN

Snovi su veličanstveni i preuzimaju vaše misli i pokušaje da se držite stvarnosti. Držite se uzemljenja, hodajte puno i održavajte svoju fiziologiju u pokretu. Rutina će podržati vaš kontakt s materijalnim svijetom i omogućiti očitovanje ideja koje su se u prošlosti činile dalekim i nemogućim.

Ovih dana imate energiju i resurse da učinite nevjerojatne stvari. Dopustite drugima da osvijetle put, prihvatite prilike i otvorite ona vrata koja su konačno otključana.

 

BIK

Svjetski događaji danas vrše veći pritisak na vas nego u proteklih nekoliko tjedana. Zabrinuti ste i ne osjećate se kao da ste sinkronizirani s načinima svijeta i vaše najbliže okoline. Svatko ima svoja uvjerenja, a ključ ljubavi i razumijevanja koje želite izgraditi je tolerancija i poštovanje u nesuglasicama.

Ako ste strastveni oko objašnjenja i vaše strane bilo kojeg problema, stvorite distancu. Omogućit će vam da točno vidite koje su bitke potrebne, a koje ne.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

U državi Mississippi prije 2009. nije postojao zakon protiv prodaje djece. Postoje stvari koje još uvijek ne znate i informacije koje nisu ažurirane na vrijeme. Budite oprezni ako se nađete u nekoj raspravi ili sukobu, jer vam možda nedostaju dokazi koji bi potkrijepili važne tvrdnje.

Ostanite marljivi koliko god bili brzi ovih dana. Potreban vam je osjećaj na zemlji u svakom trenutku, tako da možete mirno rješavati situacije koje lako izmiču kontroli.

 

RAK

Prije 1925. godine astronomija je službenim početkom dana smatrala podne, a ne ponoć. Još uvijek niste svjesni veličine promjena koje su se događale u svijetu u posljednje dvije godine, a procesi kroz koje ste prošli pratili su opći osjećaj.

Odvojite se na trenutak od svijeta i vidite gdje ste, kako se trenutno osjećate i čemu se želite predati u tjednima i mjesecima koji slijede. Ovo je dobro vrijeme za odabir smjera, čak i ako su vaša očekivanja malo pogrešna.

 

LAV

Tamo gdje je povjerenje slomljeno samo jednom, čini se da ga je nemoguće vratiti. Dajte si vremena da procijenite situaciju i ponovno izgradite odnose koje je potrebno popraviti, ali nemojte se raširiti niti zadovoljiti ono što vam se čini pogrešnim. Važno je odvojiti stvari u svom životu koje su vrijedne truda i one koje više nisu.

Treba preuzeti prtljagu i iznijeti smeće. Ovo je izvrsno vrijeme da očistite svoj ormar i izbacite sve one stvari koje predstavljaju prošlost umjesto da vam budu na usluzi upravo sada.

 

DJEVICA

Ne želite staviti svoj život na čekanje samo zbog tuđih inhibicija ili ograničenja. Pokušajte držati svoje odluke odvojene od onih koji ne vide hitnost ili potrebu koja gori u vašem srcu i trbuhu. Želju za stvaranjem ne treba suzdržavati kada dolazi iz mjesta čistoće.

Odmjerite opcije prije nego što krenete naprijed, ali nemojte tražiti savjet kada to nije stvarno potrebno. Vaš osjećaj situacije dat će vam više odgovora nego što bi to mogla bilo koja druga osoba.

Nastavak na idućoj stranici…

U DRUGOJ POLOVINI MARTA: Bit će ovo SAVRŠENI DANI za OVA 3 znaka, krenut će im na FINANCIJSKOM i POSLOVNOM PLANU!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top