LJUBAVNI HOROSKOP za 15. Mart: Vrijeme je da jedan zodijak prestane kriti osjećaje i OTVORENO KAŽE ŠTO OSJEĆA…

OVAN

Vrijeme je da se probudite i namirišete kavu, samo u vašem slučaju to može biti nešto daleko manje ugodno s vaše strane ako ne obratite više pažnje na onu koju volite. Moguće je da ste se odvukli od potreba najbliže osobe zbog vlastite zauzetosti problemima kod kuće ili na poslu. Otvorite oči jer ćete se suočiti s krizom u ovoj vezi ako ponovno ne uspostavite komunikaciju.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Koliko god vam se činilo neprivlačnim, vjerojatno je vrijeme za razgovor. Nema se čega bojati. Samo pažljivo birajte riječi kako ne biste nenamjerno započeli svađu umjesto da izgladite stvari, što je vaša namjera. Oboje ćete možda otkriti da postoje problemi koje morate istražiti i riješiti dok se krećete u ovom odnosu.

 

 

BLIZANCI

Možda tijekom dana osjećate dublji osjećaj zabrinutosti i brige za svoje najmilije, temeljen na naslućivanju da nešto možda nije u redu. Prije nego što se potpuno umorite od tjeskobe, upoznajte se s činjenicama. Možda možete, ali i ne morate ponuditi pomoć, ali prvo morate znati je li nešto uistinu loše. Možda ćete doživjeti frustracije obilazeći grad pokušavajući obaviti poslove. Bolje ih odgoditi do sutra.

 

 

RAK

Gotovo da nema ništa što se ženi sviđa više od osjetljivog muškarca. Dobit ćete velike bodove s onim koga volite ako malo napustite svoj čvrsti nezavisni niz i potražite njezin savjet. Dajte joj do znanja da možda imate sumnje i ona će vam skočiti u obranu s velikodušnom hrpom ljubavi i ohrabrenja. Sigurno ćete imati koristi od perspektive koju vam vaša voljena osoba može pružiti.

 

 

LAV

Osjećate li se kao da ste u romantičnoj vezi u jednosmjernoj uličnoj vezi? Koliko god ste navikli davati, davati, davati, možda je vrijeme da i vi budete na dohvat ruke. Potrebna je velika osoba da svom partneru kaže da i on ima potrebe za njegovanjem. Ovo nije znak slabosti, nego je odraz vaše ljudskosti.

 

 

DJEVICA

Ovo bi bio dobar dan da pokažete posebnoj osobi u svom životu koliko je važna. Bili ste toliko zauzeti poslom da ste vjerojatno zanemarili svog romantičnog partnera. Posvetite dan njoj i samo njoj i dobit ćete neke trajne blagodati. Svatko se mora osjećati voljenim, a danas joj možete dati do znanja koliko vam je važna. Reci joj, svakako, ali i pokaži joj.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 15. Mart: Vrijeme je da jedan zodijak prestane kriti osjećaje i OTVORENO KAŽE ŠTO OSJEĆA…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top