Expand To Show Full Article
LJUBAVNA SREĆA u NAJAVI! Jedan znak će upoznati osobu doslovno indentičnu sebi, a OVOM znaku se vraća bivši! -

LJUBAVNA SREĆA u NAJAVI! Jedan znak će upoznati osobu doslovno indentičnu sebi, a OVOM znaku se vraća bivši!

OVAN

Nemojte se previše uznemiravati i uzrujavati ako vam se čini da stvari u vašoj vezi nisu tako romantično savršene kako biste željeli da budu. Položaj nebeskih tijela znači da je kozmos proizveo veliku žlicu i da se trenutno miješa kako bi se zabilježilo i razriješilo sve što je nesavršeno. Dakle, ako boli, vjerojatno vam dobro ide.

 

 

BIK

Planetarno poravnanje potiče vas da se izvučete iz društva jer biste mogli upoznati neke vrlo zanimljive ljude. Jedan bi posebno mogao donijeti dozu sunca u vaš život, jer izgleda da oboje dijelite iste interese i poglede. Ovo će vam, više od svega, izmamiti osmijeh na lice i dati vam nešto čemu se možete veseliti u budućnosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Nebesko ozračje sa sobom donosi priliku da se obavi neki stvarno dobar posao. Ako ste vi i vaš partner (sadašnji ili budući) doživljavali razdoblje poteškoća, upotrijebite ovu snažnu energiju da zadubite duboko u sebe i dođete do korijena svog problema. Nadamo se da ćete stvoriti proboj, a to bi zapravo moglo ojačati vezu između vas, a ne oslabiti je. Dajte sve od sebe!

 

 

RAK

Položaj nebeskih tijela ukazuje da možda nećete moći poništiti štetu koja je nastala unutar posebnog odnosa. Možda ste bili u sukobu sa samim sobom oko toga hoćete li nazvati dan ili se nastaviti boriti u nadi da će se stvari popraviti. Ipak, u svom srcu znate što trebate učiniti i naći ćete hrabrosti napraviti promjenu.

 

 

LAV

Ako su stvari u posljednje vrijeme bile prilično teške između vas i vaše najdraže ljubavi, očekujte da će planetarno poravnanje vratiti toplinu i humor u vaše živote. Ako još uvijek imate stvari o kojima treba razgovarati, onda će to u trenutnoj kozmičkoj klimi vratiti vašu vjeru jedno u drugo i u odnos. Vidjet ćete da je u njemu još puno više kilometraže!

 

 

DJEVICA

Jedna informacija na koju naiđete mogla bi imati dubok utjecaj na vaš ljubavni život. Trenutna nebeska atmosfera ukazuje na to da ste možda pogriješili što se tiče vašeg stava prema partneru (sadašnjem ili budućem), te da ste ga zbog toga potpuno pogrešno procijenili. Današnji aspekt nudi priliku da to ispravite i da se možda ispričate za svoju pogrešku, koja je možda poremetila vaše ljubavno zanimanje. Slušaj svoje srce!

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNA SREĆA u NAJAVI! Jedan znak će upoznati osobu doslovno indentičnu sebi, a OVOM znaku se vraća bivši!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top