Expand To Show Full Article
LJUBAV od 15. do 31. Marta: Dolaze čudesni dani ljubav; netko će ponovo osvojiti osobu iz prošlosti, dok će netko dobiti bračnu ponudu... -

LJUBAV od 15. do 31. Marta: Dolaze čudesni dani ljubav; netko će ponovo osvojiti osobu iz prošlosti, dok će netko dobiti bračnu ponudu…

OVAN

Dinamika moći bliskog odnosa sada bi se mogla promijeniti. Možete postati tvrdoglavi ili zaokupljeni time da budete “u pravu” tijekom sukoba, ali s obzirom na točku gledišta vašeg partnera može vas spriječiti da se vrtite u krug. Ako ste slobodni, zabrinutost zbog osuđivanja mogla bi vas spriječiti u izlasku. Iskoristite priliku da ispitate odakle potječu ovi strahovi i iskoristite ovu svijest da prilagodite svoje ponašanje.

 

BIK

Odlučnost da učinite stvari na svoj način sada vjerojatno neće proći dobro s dragim. Možda ste u potpunom ekstrovertnom modu, s namjerom da bez razmišljanja slijedite svoje crijevo. Partner, s druge strane, može preferirati ozbiljniju interakciju, poput rješavanja dugotrajnog spora ili traženja sredine. Ako se njegova razina energije ne poklapa s tvojom, ne juri punom brzinom. Umjesto toga, zastanite i razmislite o svojim postupcima prije nego što napetost dodatno poraste.

 

BLIZANCI

Vaše srce sada može lutati nadaleko! Dinamična radoznalost mogla bi vas izbaciti iz vašeg mjehurića, jer pokazujete interes za proširenje svojih ljubavnih horizonata. Vjerojatno ste željni otkrića, a ne zastrašeni promjenom. Ako ste u paru, vaša radoznalost može potaknuti šanse da se zbližite s partnerom, čineći ljubav većom nego ikad. Dramatično fascinantna i prosvjetljujuća vremena su pred vama!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Pripremite se da osvježeni ponovno uđete u romantičnu sferu. Možda ćete se romantično osjećati zaglavljeni na istom mjestu i možda ste internalizirali ideju da to ne možete promijeniti. Pomaknite fokus prema van i otvorite oči za promjene koje su vjerojatno već oko vas. Utjelovite samouvjeren stav, i vidite dalje od svojih ograničenja.

 

LAV

Mogli biste doživjeti prekid veze u bliskoj vezi upravo sada. Partner bi se možda želio usredotočiti na praktičan posao, dok biste se htjeli jednom odmoriti i usredotočiti se. Ako ste slobodni, možda biste radije bacili svoj popis obaveza kroz prozor i prepustili se romantičnoj mašti, no teško ćete se pustiti. Izrazite i posjedujte svoje želje, i situacija se može raspršiti.

 

DJEVICA

Strast je duboka i jaka. Vaša senzualna energija je vjerojatno u plamenu dok se otvarate različitim erot*kim mogućnostima. Možda ćete krenuti na intenzivno putovanje kako biste dalje otkrili ovu stranu sebe. Ako ste privrženi, možete se povezati s ljubavnikom i izraziti svoje želje na način u kojem biste oboje uživali, ako je raspoloženje dobro. Stvari postaju vruće i teške!

Nastavak na sljedećoj strani…

LJUBAV od 15. do 31. Marta: Dolaze čudesni dani ljubav; netko će ponovo osvojiti osobu iz prošlosti, dok će netko dobiti bračnu ponudu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top