Expand To Show Full Article
DO KRAJA SEDMICE: OVOM znaku se sprema nešto vrlo NEOČEKIVANO, a OVOM znaku mnogo NOVCA! -

DO KRAJA SEDMICE: OVOM znaku se sprema nešto vrlo NEOČEKIVANO, a OVOM znaku mnogo NOVCA!

OVAN

Ne hvatate se za prenesene emocije kada trebate živjeti u trenutku i vidjeti što bi to moglo donijeti. Držite srce otvorenim za nove avanture i veze za koje niste ni slutili da ćete ih izgraditi. Sagledajte potencijal svoje trenutne okolnosti, ali nemojte povisovati očekivanja iznad onoga što je realno i već očito.

Odbijanje je moguće i koliko god ga željeli vidjeti u jakom svjetlu, ono ipak pokazuje kako vas netko vidi i odbija prići još jedan korak bliže. Ne forsirajte stvari koje ne podržavaju vašu slabost i vašu istinsku vrijednost.

 

 

BIK

Razmišljate o novim potezima u karijeri i želite iskoristiti profesionalne prilike koje su pred vama. Ipak, niste sigurni hoće li vam novi ugovor ili bilo kakva papirologija dobro doći. Odvojite trenutak, dvaput provjerite sve informacije i ne potpisujte još ništa.

Zrak će se razbistriti kako dani budu prolazili. Važno je ostati u kontaktu sa svojim predosjećajem i instinktima koji vas upućuju u pravom smjeru kada slušate svoj unutarnji glas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Istraživanja su pokazala da je Island najprijateljskija nacija na svijetu. Razmišljanje o stvarima moglo bi vas uputiti u pravom smjeru, ali samo ako ste s pravim ljudima i okruženi prijateljskom energijom i snažnim sustavom podrške.

Možda je ovo vrijeme da se pritajite i ostavite neke velike odluke za neki drugi trenutak. Možete pripremiti temelje za ono što pokušavate izgraditi, ali ne morate skratiti svoje osjećaje i poduzimati grandiozne korake još nekoliko tjedana.

 

 

RAK

Postoji više od 1700 vrsta kaktusa, a većina ih je porijeklom iz Amerike. Njegovali ste vlastitu raznolikost i unutarnja uvjerenja koja je teško pronaći u ostatku svijeta. Iako je možda teško ugraditi neke ideje u svoje svakodnevno okruženje, imate prilično dobru ideju o stvarima koje biste trebali isprobati.

Proces u vama nikada nije bio jednostavan, ali je neophodan. Izađite iz svoje zone udobnosti tek toliko da vidite kako se budućnost odvija dok se krećete s mrtve točke.

 

 

LAV

Suočili ste se s nekim svojim snovima. Ideali bi vas trebali potaknuti da posegnete za njima, učinite nešto drugačije i vidite na čemu ste već zahvalni. Nema mjesta novim razočaranjima i sve što možete učiniti je okrenuti se pravom poslu i aktivnostima koje će vas odvesti prema cilju.

Iako vam se može činiti da se krećete unatrag, doista učite o novim situacijama i možda će vam trebati malo dulje nego što ste očekivali da stignete na odredište.

 

 

DJEVICA

Ako danas nastupi razočaranje, pobrinite se da ste dobro povezani s obitelji i bliskim ljudima koje želite držati u tijeku. Dobro se informirajte, svjesni da svatko ima svoje krizno vrijeme, a ovo je vrijeme kolektivnih problema koje je teško razumjeti i prihvatiti.

Učinili ste sve što ste mogli za vezu, za nekoga koga volite i za vlastitu budućnost. Vidite dobro u trenutnim izazovima i pronađite način da rastete kroz njih, podržavajući sebe.

Nastavak na sljedećoj strani…

DO KRAJA SEDMICE: OVOM znaku se sprema nešto vrlo NEOČEKIVANO, a OVOM znaku mnogo NOVCA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top