Ako ste Strijelac, Blizanci i OVAJ znak, ova srijeda, 15. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Strijelac, Blizanci i OVAJ znak, ova srijeda, 15. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

14 ožujka, 2023 0 By Admin

15. marta 2023. tri horoskopska znaka imat će ‘sjajne horoskope’ zahvaljujući Marsu u kvadratu s Neptunom. Današnji dan je nastavak priče koja je započela krajem prošle godine i predstavljat će značajnu prekretnicu u vašem životu. Iako je mart obećao biti epski jer su i Saturn i Pluton ovog mjeseca promijenili znakove, on također ima ogromnu važnost jer će Mars završiti svoj sedmomjesečni boravak u Blizancima, donoseći sa sobom ostvarenje svoje lekcije za vas.

Mars je u Blizancima od 27. kolovoza 2022.; od tada je doživjela i svoju retrogradnost koja je završila još u siječnju. Od tog trenutka, sada se ponavljaju isti stupnjevi koji su prošli do kraja prošle godine, što znači da ćete se kretati kroz neke od istih tema.

Jedina razlika sada je vaš rast i ono kroz što ste prošli. Dakle, čak i ako sada ponovno razmatrate slične teme koje su se prvi put pojavile u listopadu i studenom prošle godine, više niste ista osoba. Ovdje se radi o razumijevanju putovanja koje je u igri bez hvatanja u svrhu.

Jedna od najzahtjevnijih stvari koju trebate vidjeti je svrha zašto se određena tema pojavljuje u vašem životu ili zašto stalno ponavljate istu situaciju. To je ono što znači razumjeti putovanje, čak i ako niste sigurni u ishod.

Možete pogledati i primijetiti što se pojavilo tijekom važnih ciklusa, otpuštajući ego i oslanjajući se na ono što izgleda kao da vas svemir pokušava otkriti ili naučiti. Danas je još jedan okret kotača, još jedan trenutak za dublje razumijevanje.

Tri horoskopska znaka sa ‘sjajnim’ horoskopom u srijedu, 15. mart

1. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Uvijek se odvija veća priča nego što je vidljivo na stranici na kojoj se možete osjećati zaglavljenima. Ti si tragač, Strijelče, ali ne možeš uvijek kontrolirati tempo putovanja. Čak ni vi ne možete učiniti da se nešto dogodi ako nije suđeno. To ne znači da je nešto doista nemoguće, već se radi o prepoznavanju da neke stvari nisu suđene.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Današnji dan ipak je dio veće lekcije koja uključuje ljubav i dom, s malo iscjeljivanja za dobru mjeru. Razmislite o gornjim datumima i pogledajte što se događalo u vašoj vezi, vašem domu i u vama u to vrijeme. To će vam omogućiti da vidite koja će biti svrha današnjeg kvadrata Marsa i Neptuna i, nadamo se, pomoći će vam da uvidite da čak i kada se čini da stvari ne idu kako treba – ide, to je samo plan drugačiji od onoga što ste zamislili.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2