Ako ste Strijelac, Blizanci i OVAJ znak, ova srijeda, 15. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Strijelac, Blizanci i OVAJ znak, ova srijeda, 15. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

14 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Najdraži Blizanci, nadajmo se da si još uvijek ne dopuštate dvoumiti u kojem smjeru vodite svoj život. No, ako jeste, vrijeme je da danas malo više otvorite oči i potražite ono što nije tako očito. Danas je treći kvadrat između Marsa u Blizancima i Neptuna u Ribama. Ove dvije energije donose teme vaših snova i vaše profesionalne svrhe.

Nemojte pogriješiti, ovo je drugačije od vaše karijere ili penjanja na korporativnoj ljestvici, ali doista je to put koji činite financijski bogatim, ali i duhovno povezanim s vašim bićem. Današnji dan trebao bi vam pružiti jasniju definiciju koja uključuje što znači živjeti od svoje svrhe, a ne samo imati posao. To je također područje u kojem vjerojatno i ne slučajno vidite prilike koje vam se otvaraju, stoga ih svakako iskoristite. Morate birati između uspjeha i svoje duše.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Puno toga se promijenilo od prošle godine, zar ne? Čak i ako već znate da će još mnogo toga biti, energija je drugačija, a isto tako i vaš napredak unutar lekcija. Neptun je možda još uvijek u vašem znaku, ali sada dijeli prostor sa Saturnom, pa će svi ti snovi koje imate postati puno ozbiljniji i predaniji. Imati ovo dvoje u svom znaku sljedećih nekoliko godina vaše je zeleno svjetlo za to. Što god to značilo, kamo god vodilo, ne možete biti zaustavljeni. Mars u Blizancima, međutim, donosi prostor za vaš dom i obitelj.

Zajedno s ostvarivanjem svojih snova, ulazite u moćno vrijeme u kojem je to moguće, bez obzira radi li se o snu da proširite obitelj, kupite dom ili se preselite u novo egzotično mjesto. Sada je sve moguće. Sve što morate učiniti je promatrati svijet i nastaviti odgovarati na svoj najautentičniji, iskren način, što je lekcija. Nikada niste morali postati ništa osim onoga što ste već bili da biste ostvarili sve svoje snove.

Stranice: 1 2