5 horoskopskih znakova koji su SRODNE DUŠE Ovna!

5 horoskopskih znakova koji su SRODNE DUŠE Ovna!

14 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Škorpion

Škorpionom i Ovnom vlada Mars, pa iako se čini da su suprotnosti, postoje sličnosti koje se privlače.

I Ovan i Škorpion izgledaju kao agresivni i nepokolebljivi, ali njih dvoje stvarno je stalo do ljubavi duboko u sebi i mogu potaknuti snažnu vezu. Imaju veliku strast za životom!

Škorpion se divi Ovnu, a Ovnu je teško odoljeti Škorpionu. Povjerenje je važna stvar za Škorpiona, a ako im to Ovan ne može pružiti, ljubav može postati gruba.

Ali ako Ovan zaista voli Škorpiona, pružit će mu svoje povjerenje i odanost, čak i ako mu je u početku teško otvoriti se.

Povjerenje: Visoko

Emocionalna povezanost: niska

Komunikacija: Srednja

 

 

3. Vodenjak

Vodenjak je Ovnov savršeni avanturist i partner koji voli zabavu. Njih dvoje su u potrazi za uzbuđenjem i imaju snažne zajedničke vrijednosti. Oboje vole izlaziti, upoznati nove ljude i putovati svijetom.

Vodenjak voli Ovnovsku iskrenost i izravnost, a Ovan voli Vodenjakovu jedinstvenost i iskrenost u odnosima. Obostrano se dive jedno drugom i vole testirati svoju granicu ljubavi, sve dok se zajedno zabavljaju.

Iako se Vodenjak možda ne čini emotivnim kao drugi horoskopski znakovi, Ovan je savršen za njih jer im može pomoći da vjeruju i prepuste se ljubavi.

Povjerenje::Visoko

Emocionalna povezanost: srednja

Komunikacija: Visoka

 

4. Strijelac

Ne samo da Strijelac i Ovan imaju visoku emocionalnu i intimnu povezanost, već imaju i visoke komunikacijske vještine. Zapravo, dijele puno zajedničkih vrijednosti u svom odnosu.

Ovan i Strijelac su tako dobro usklađeni jedni s drugima i spremni su zauzeti svijet zajedno, suočavajući se sa svim izazovima koji im se mogu pojaviti. Ovnu je zaista uzbudljivo otkriti sve što Strijelac ima, a njihov odnos ostavlja prostora za istraživanje međusobnih interesa i strasti.

Oni su sjajne srodne duše zbog zajedničkih perfekcionističkih stavova i strasti prema ljubavi.

Povjerenje: Srednje

Emocionalna povezanost: visoka

Komunikacija: Visoka

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

5. Vaga

Srodna duša Vage za Ovna savršena je veza od povjerenja u kojoj nikada neće sumnjati u posebnu vezu koju imaju.

Oboje napreduju u ovoj vezi zbog zajedničke ljubavi prema pronalaženju sreće i osobnog zadovoljstva. U njihovoj vezi nikad nema dosade, a svakodnevno se međusobno izazivaju i uzbuđuju.

Ne samo da se slažu, već se istinski nadopunjuju. Veza Vaga-Ovn nije zabrinuta za probleme u budućnosti jer im je lako vjerovati jedno drugome i uravnotežiti osobnosti jedne druge.

Povjerenje: Srednje

Emocionalna povezanost: visoka

Komunikacija: Srednja

Stranice: 1 2