Expand To Show Full Article
Svemir će OVIM znacima otvoriti vrata sreće i pokazati pravi put kako da riješe životne probleme... -

Svemir će OVIM znacima otvoriti vrata sreće i pokazati pravi put kako da riješe životne probleme…

OVAN

Kada se Čehoslovačka razdvojila, podijelili su i državnu himnu s Češkom i Slovačkom koja je dobila po jedan stih. Kad se odvojite od nekoga i stvorite veću distancu, stvari ne moraju pokvariti i ne morate završiti u ozbiljnim sukobima.

Razmislite o ispravnom načinu rješavanja situacije, dajući dovoljno ljubavi i poštovanja drugoj osobi. Samo zato što su postavljene nove granice, to ne bi trebalo oduzeti ljepotu i ljubav koju dijelite unutar vašeg kontakta.

 

 

BIK

Možda se osjećate usamljeno ili neobično udaljeno od ljudi koji su vam bili bliski prije samo nekoliko tjedana. Situacija se ne poboljšava, ali konačno možete otvoreno izraziti svoje mišljenje i proći kroz sjene koje su u posljednje vrijeme donijele previše zbrke, ostavljajući rane usput.

Držati se zdravog razuma može dugoročno biti loša ideja ako je u suprotnosti s osjećajima koji su intenzivni i istiniti. Sredina se mora pronaći bez obzira na izazov iza zadatka.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Emocije surađuju jedna s drugom, a to mogu i ljudi, čak i ako se u posljednje vrijeme nisu slagali. Uspostavit će se mir, ali treba razmisliti o cijeni. Ako pružate ljubav i pronalazite pravi prostor da vrata svog srca držite otvorenima s važnim osobama u vašem životu, vidjet ćete kako sva područja života dobivaju vrijednost.

Zatvaranje i zaključavanje nikome neće pomoći. Proces ozdravljenja zahtijeva barem jednu osobu koja ima povjerenja. Procesi evolucije ionako su daleko izvan našeg razumijevanja.

 

 

RAK

Izgubili ste kontakt s određenim dijelovima sebe koji tek počinju zacjeljivati. Trenutak zahtijeva samoću, meditaciju i duhovni rad, kako biste mogli podnijeti unutarnji dijalog koji je neophodan na najdubljim razinama vaše osobnosti. Imate puno toga za iskopati, ali proces će se isplatiti.

Osjetite ljubav duboko i temeljito kao što ste obično skloni. Nema razloga za zatvaranje zbog nedostatka razumijevanja i zdrave komunikacije. Udahnite, izdahnite i pronađite ljepotu u davanju i osobi kakva postajete kada vam je srce otvoreno.

 

 

LAV

Postoji radost u određenim odnosima, čak i kada u njih ulažete najmanje truda i ne dijelite onoliko informacija koliko ste nekoć mislili da je potrebno. Tražite najčišće kontakte, one koji vam omogućuju da ostanete tihi, a da i dalje osjećate razumijevanje i podršku, bez obzira na dubinu trenutne situacije.

Čini se da svijet pruža više podrške nego što je bio u posljednje vrijeme. Faza retrogradnnosti se približava kraju i vi ste se pozabavili nekim važnim pitanjima iz prošlosti, čisteći temelje za budućnost vaših bliskih odnosa.

 

 

DJEVICA

Imate sve potrebne informacije o prošlosti da uronite u simbolizam iza općeg sustava vjerovanja. Odvojite trenutak da cijenite tradiciju i provjerite želite li i dalje sudjelovati u njezinim visokim i niskim točkama ili ne.

Imate pravo odlučiti sami. Neki izbori ne bi trebali biti uvjetovani ili gurani na vaš unutarnji svijet. Poštovanje je potrebno, ali mora ići u oba smjera, i dok su neki kompromisi neophodni, drugi nikada nisu bili vaša odgovornost.

Nastavak na sljedećoj strani…

Svemir će OVIM znacima otvoriti vrata sreće i pokazati pravi put kako da riješe životne probleme…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top