Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI!

Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI!

13 ožujka, 2023 0 By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Najsretniji dan u tjednu: petak, 17. ožujka

Dok se kvadrati rijetko smatraju sretnim, za vas ovaj tjedan, to bi moglo biti upravo ono što trebate za energično presjecanje žice. U tjednu koji je pred nama, Mars u Blizancima obračunava se s Neptunom u Ribama, aktivirajući teme obilja i novosti dok poboljšava vaš ukupni način razmišljanja. Ovdje se radi o konačnom uvođenju onih zakašnjelih promjena koje uključuju otpuštanje i otpuštanje. Imajte na umu da odbacujete previše, ali osobito ako su te misli o nedostojnosti još uvijek pripijene u vašem srcu, vrijeme je da odu kako biste konačno mogli rasti.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Najsretniji dan u tjednu: petak, 17. ožujka

U tjednu koji je pred vama, malo vjerojatan događaj pomaže vam da pojačate komunikaciju koja uključuje zdrave granice i rutine. Venera u Ovnu će se obračunati s Plutonom u Jarcu dok se oboje kreću kroz sudbinski posljednji stupanj. Budući da ste u godini prijema, morate smanjiti taj mrtvi teret iz svog života jer ništa ne kvari sreću kao što nemate prostora da je primite.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Najsretniji dan u tjednu: utorak, 14. ožujka

Zadnja četvrt Mjeseca u vašem znaku zodijaka Strijelac pomaže vam da dublje razmislite o tome što trebate otpustiti i otpustiti ono što vas koči u vašoj veličini. Trenutno vam je darovan dragulj u vašem sektoru liječenja, doma i obitelji – hoće li donijeti promjene za koje ste mislili da će se dogoditi ili ne, još uvijek je predmet rasprave, ali to ne znači da to nije upravo ono što treba dogoditi se. Jedina stvar koja vam može oduzeti sreću koju očekujete je vaša nesposobnost da otpustite ono što više ne odgovara.

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Najsretniji dan u tjednu: četvrtak, 16. ožujka

Venera je planet ljubavi, ljepote, financija i nekretnina. Nakon tako velike planetarne akcije unutar vaše četvrte kuće doma, obitelji i iscjeljenja, Venera konačno prelazi u vašu petu. Vaša peta kuća vlada radošću, samoizražavanjem, djecom i obitelji, pa možda konačno možete sjesti i uživati u onome na čemu ste radili umjesto da mislite da nešto nije u redu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Najsretniji dan u tjednu: nedjelja, 19. ožujka

Ovan je znak koji vlada vašim komunikacijskim sektorom, dok Merkur prolazi ovim dijelom vaše karte, vaša potreba da razgovarate o važnim stvarima bit će intenzivirana. Merkur vlada svim pitanjima komunikacije, tako da ćete se u dijelu vašeg života koji sadrži ovu temu osjećati mentalno snažnijim da se iskreno i transparentno izrazite onima oko sebe. Dok to budete činili, također ćete se osjećati osnaženim da preuzmete snažniju ulogu u stvaranju života kakav ste zamišljali svih ovih godina.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Najsretniji dan u tjednu: utorak, 14. ožujka

Energija Strijelca upravlja vašom karijerom i profesionalnim životom. Kako posljednja mjesečeva četvrt ostavlja svoj pečat ovdje, daje vam do znanja da je vrijeme da otpustite nešto iz ovog dijela svog života. Ništa ne propuštate niti gubite; umjesto toga, trebate odrezati ono što više ne raste kako biste u potpunosti imali prostora za ovaj sljedeći dio svog života. S Jupiterom u Ovnu i Saturnom u Ribama, svemir će biti krajnje ozbiljan u pomaganju da ostvarite svoje snove.

Stranice: 1 2