Ciganske karte: OVOM znaku će se otvoriti vrati koja vode u NOVI ŽIVOT. Uživat će u LJUBAVI i NOVCU!

Ciganske karte: OVOM znaku će se otvoriti vrati koja vode u NOVI ŽIVOT. Uživat će u LJUBAVI i NOVCU!

30 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ciganske karte: Ovo su dobri dani za nastavak projekata. Ostavljanje mnogih nedovršenih stvari u vašem životu samo stvara nered koji sprječava druge stvari da uđu u sliku. Ili u potpunosti odbacite projekt ili ga dovršite i prijeđite na nešto drugo. Ne ostavljajte stvari da vise, uključujući ljude. Recite drugima što se događa i dugoročno ćete biti uspješniji.

 

BIK

Iskoristi neke od svojih fantastičnih ideja. Jedna je stvar biti genij s mnoštvom remek-djela koja vam lebde u glavi. Sasvim je drugo stvar stvarno pokrenuti. Možda ste puni priče, ali je važno biti puni akcije. Zabrane i ograničenja se uvlače, stoga učinite sve što možete da postavite stvari na svoje mjesto prije nego što bude prekasno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Iznenadne i neočekivane promjene mogle bi učiniti da se osjećate pomalo zbunjeno, dezorijentirano i sumnjate u budućnost. Opustiti! Promjene mogu biti korisne ne samo za vašu karijeru, već i za vaše financije. Nemojte misliti da oni na vlasti nisu primijetili vaše vještine i domišljatost. Zapravo, možda ćete dobiti neke iskrene komplimente i zahvalnost.

 

RAK

Trebali bi se probuditi s nadom i optimizmom u pogledu budućnosti. Samopouzdanje vam je jače nego inače, a entuzijazam zarazan. Uspjeh u zajedničkim naporima trebao bi vas blistati od zadovoljstva. Mogli biste čak dobiti i javno priznanje za svoj trud. Ovi dani su dobra slutnja za veze svih vrsta, posebno romantične. Proslavite svoju sreću s ljubavnikom!

 

LAV

Bizarni, neočekivani događaji mogli bi vam okrenuti život naglavačke. Mogao bi biti upleten novac. Mogli bi doći novi ljudi koji otvaraju vrata koja na kraju vode u novi život. Mogli biste se čak i zaljubiti na prvi pogled. Nije lako davati predviđanja za čudne dane kao što su ovi. Budite uvjereni da kada legnete u krevet nećete biti ista osoba koja ste bili kad ste se probudili.

 

DJEVICA

Ovih dana biste mogli biti fascinirani filmovima, glazbom i videom. Mogli biste otkriti novo zanimanje za snimanje filmova, inženjering zvuka ili videografiju kojim se želite baviti. Možda odlučite čitati o tim poljima i primijeniti ono što naučite na filmove koje gledate i glazbu koju slušate. Ako ste ozbiljni u namjeri da naučite ove vještine, ovo je vrijeme da to učinite. Uživat ćete!

VAGA

Mogli bi imati snažnu želju da tražite avanturu. Možda biste poželjeli spontano otići na neko egzotično mjesto, upoznati nove ljude na uzbudljivim mjestima ili isprobati nove razonode, možda nečuvene poput skakanja s padobranom. Potrudite se ako ste u mogućnosti, ali ova želja može ukazivati ​​na dosadu u nekom dijelu vašeg života. Što možete promijeniti u svom životnom stilu kako biste izbjegli buduću stagnaciju?

 

ŠKORPIJA

Ovih dana bi mogla postojati neka ograničenja u vašim emocijama. Otkrit ćete da praktična, utemeljena sila djeluje protiv vašeg intuitivnog razumijevanja bilo kojeg problema koji vas brine. Dajte sve od sebe da se usidrite u istini prije nego posvuda raspršite sjeme nestalnih emocija. Za vas je važno održavati stabilnost u svakom trenutku.

 

STRIJELAC

Mogli biste se okrenuti praksama poput meditacije ili psihičkog razvoja. Neki živopisni snovi u proteklih nekoliko dana možda su doveli do osobnih problema koje trebate razriješiti kako biste napredovali. Možda ćete jače nego inače uhvatiti misli i osjećaje drugih. Ako ste razmišljali o tome da naučite čitati tarot karte ili rune, ovo je dan za početak.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Nova romansa bi mogla biti u pripremi, možda s nekim koga poznajete dugo vremena, ali odjednom gledate u novom svjetlu. Mogli biste vidjeti stranu te osobe koju nikada prije niste vidjeli, potpuno mijenjajući vašu percepciju o njemu ili njoj. Svaki novi odnos koji se uspostavi ima puno obećanja da će se razviti u doživotnu vezu. Uključene veze će biti duboke.

 

VODOLIJA

Slobodno se pobrini za bilo koje restrukturiranje u svom životu koje treba učiniti sada. Promjena može biti pomalo zastrašujuća u početku, ali shvatite da je to nužna varijabla kako biste napredovali. Možda nećete morati previše mijenjati svoj fokus ili odredište, ali moguće je da ćete morati prilagoditi kurs da biste tamo stigli.

 

RIBE

Moglo bi doći do neočekivanog prekida karijere. Trebalo bi biti uzbudljivo i ohrabrujuće – i pomalo zastrašujuće! Ne dopustite da vas obuzme strepnja. Nećete htjeti dopustiti da vam ova prilika prođe. Vaša sreća mogla bi izazvati zavist kod nekih vaših suradnika, ali neka vas ni to ne uznemirava. Jednostavno učinite ono što trebate učiniti da biste pokrenuli loptu i onda nastavite s tim.