Nekoga čeka ROMANTIČNO IZNENAĐENJE i VELIKA SREĆA, jer je DUGO ČEKAO na SUSRET sa SRODNOM DUŠOM!

OVAN

Ljubav i romansa mogu biti divni, moćni i iznimno zarazni. Možda se osjećate kao da se možete zaljubiti u svakoga, jer se čini da svaka osoba koju sretnete nudi toliko otvorenih vrata u nove svjetove. Ali nemojte obećavati više nego što ste spremni dati, a ako ste u nedoumici, nemojte ništa obećavati.

 

 

BIK

Možda će vas jako privući određena osoba iz druge zemlje. Mamci drugih obala su vam neodoljivi, a ljudi još više. Bilo da se zora ove romanse događa na odmoru ili se sretnete u svom rodnom gradu, možda ćete otkriti da je to jedna strast koja traje dulje nego što ste prvobitno mislili.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vi i vaš partner (sadašnji ili budući) da istražite nove načine zajedničkog života. Možda ćete odlučiti odvojiti malo vremena za planiranje budućeg egzotičnog odmora ili otići negdje u blizini na avanturu – zapravo, bilo što što vas izvuče iz uobičajene dnevne rutine. Ovo nije vrijeme za boravak, već prilika za izlazak i pravu zabavu.

 

 

RAK

Ako vam je dosta veza, onda iskoristite prekrasnu energiju u zraku da odete na privatni odmor. Ne želite potpunu odsutnost odnosa, samo raskid od onih koji vam trenutno zadaju toliko problema. Prilika da se stvarno zabavite i udaljite od svojih problema može potaknuti dobro rješenje.

 

 

LAV

Partner će možda morati odvojiti malo vremena za sebe. Umjesto da se brinete da više niste u apsolutnom središtu njegovog svemira, dopustite mu da se odmori i radi neke stvari u kojima uživa, ali obično ne može. Kad se ponovo sretnete, vidjet ćete da je vaša veza ojačala. Razdvojeno je potrebno koliko i biti zajedno.

 

 

DJEVICA

Ako imate bliskog osobnog prijatelja kojeg biste radije zadržali kao prijatelja, a ne kao ljubavni interes, tada ćete najvjerojatnije danas s njim biti prilično sigurni. Na kartama neće biti toliko strasti u bilo kojem stvarnom smislu, već dijeljenje osjećaja na više platonskoj razini. Dakle, ako želite da vas čašu vina i večeru, a ne nešto preintimno. Zabavite se!

Nastavak na idućoj stranici…

Nekoga čeka ROMANTIČNO IZNENAĐENJE i VELIKA SREĆA, jer je DUGO ČEKAO na SUSRET sa SRODNOM DUŠOM!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top