Expand To Show Full Article
LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA SEDMICE: Mijenja se ljubavna situacija OVIH znakova - netko će imati velike razloge za RADOST! -

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA SEDMICE: Mijenja se ljubavna situacija OVIH znakova – netko će imati velike razloge za RADOST!

OVAN

Planetarna energija može vas natjerati da očajavate što ćete ikad doći točno između vas i vašeg šećernog meda. Baš kad ste pomislili da ste sve zašili, dolazi još jedan razlog da se posvađate, osjećate se razočarano ili općenito poželite da partnerstva, kao takva, nikada nisu izmišljena. Ova faza neće dugo trajati. Samo se držite dok ne prođe.

 

 

BIK

Možda nema tužnijeg prizora od nekoga tko se iznenada nađe usred komunikacijskog problema. Planetarna energija mogla bi značiti da barem jednom nemate riječi. Što god rekli, čini se da ništa ne pomaže izmamiti osmijeh na lice vašeg partnera (sadašnjeg ili budućeg); nego se čini da tvoja draga postaje tmurnija. Ne očajavajte – uskoro ćete oboje ponovno biti na istoj valnoj duljini.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Planetarna energija možda neće baš pomoći u vašoj sadašnjoj nevolji. Mogli biste se osjećati još izoliranije i isključeni iz ljubavi i druženja drugoga. Međutim, ovo nije vrijeme da se sakrijete i nikada više ne pokažete svoje lice. Ovo raspoloženje će proći prilično brzo ako odlučite ne dopustiti da vas sruši. Samo vjerujte da je drugima stvarno stalo.

 

 

RAK

Iako ste prirodno sunčana osoba, čak i danas biste se mogli naći u tome. Planetarna energija neće potaknuti druge da posegnu, ili da zrače radošću i optimizmom. Možda ćete pronaći svog partnera (sadašnjeg ili budućeg) i bliske prijatelje jednostavno ne mogu objasniti kako se osjećaju, a ionako imaju malo energije da to pokušaju. Nemojte dopustiti da i vas ovo razočara – uskoro će sunce opet izaći!

 

 

LAV

Planetarna energija može biti odlučujući čimbenik u načinu na koji doživljavate određenu osobu. Ako želite ući u odnos s njima, nemojte donositi nikakve prosudbe u ovom trenutku, jer će one biti pesimistične i mogli biste otkriti da, barem jednom, jednostavno ne znate kako komunicirati. Pričekajte neko vrijeme dok ne budete mogli donijeti informiraniju odluku.

 

 

DJEVICA

Astralni utjecaji potiču vas da se družite s ljudima iz svih sfera života. Zasigurno će na vas djelovati vrlo oslobađajuće, iako će vam neke nove romanse u koje se uključite možda biti pomalo šokantne. Ovo će vam donijeti dobro u svijetu, jer ste skloni provoditi previše vremena brinući se o tome kako ugoditi drugima, a pritom niste vjerni sebi.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA SEDMICE: Mijenja se ljubavna situacija OVIH znakova – netko će imati velike razloge za RADOST!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top