Expand To Show Full Article
LJUBAV u NAREDNOM PERIODU: Jedno je sigurno... OVI znaci VIŠE NEĆE PATITI ZBOG LJUBAVI... -

LJUBAV u NAREDNOM PERIODU: Jedno je sigurno… OVI znaci VIŠE NEĆE PATITI ZBOG LJUBAVI…

OVAN

Ljubav će procvjetati kada svojoj voljenoj osobi udvarate slatkim i poželjnim poklonima, koji će ga potaknuti da vam se još više približi. Imate priliku kupiti nešto što će ga stvarno inspirirati. Prekrasno umjetničko djelo, po mogućnosti nešto skulpturalno, sigurno će učiniti svoj trik. Također morate stvoriti pravu atmosferu u kojoj ćete mu to prezentirati.

 

 

BIK

Energija dana unosi dašak svjetlosne fantazije u vaš ljubavni život. Svi problemi koje ste imali u posljednje vrijeme mogli bi se promijeniti ako biste ih mogli ostaviti iza sebe i usredotočiti se na to da se prepustite. Ako idete na spoj, bilo bi vam bolje da uživate u atmosferi čiste romantike i ostavite sutra da se brine o sebi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ako razmišljate o potezu što se tiče određene posebne osobe, onda bi vam moglo pomoći da imate pravu sliku prije nego što ih zamolite za taj datum, ili barem implicirate da ste voljni biti izbačeni. Što se možete pojaviti tajanstveniji i nedokučiviji, to imate veće šanse.

 

 

RAK

Odnosi su zanimljivi, zahvaljujući trenutnoj planetarnoj usklađenosti. Možda se pitate što namjerava vaša najdraža osoba, jer se čini da se ne mogu odlučiti na ovaj ili onaj način. Ako vas ovo nervira, onda se durenje neće baš pomoći. Ono što bi pomoglo je razgovor o tome, ako je to moguće. To bi problem dovelo u perspektivu.

 

 

LAV

Ovo je sjajan trenutak da razmislite o tome da se odlučite za određenu vezu. Neće biti pitanje da odmah zgrabite svoj plijen, a moglo bi doći i do natezanja, jer oboje imate nešto drugačije planove. Ali ako ustrajete, otkrit ćete da vas razlike među vama zapravo zbližavaju.

 

 

DJEVICA

Zasigurno ovih dana imate posla. Jako ste zainteresirani za izlazak na određeni datum sa jednom osobom. Dio koji vas ne zanima je gdje morate dati neku vrstu emocionalnog povrata za sve što dobijete. Jedno je pobijediti, a drugo ući u istinsko partnerstvo.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAV u NAREDNOM PERIODU: Jedno je sigurno… OVI znaci VIŠE NEĆE PATITI ZBOG LJUBAVI…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top