Evo što se događa 14. marta sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog utorka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 14. marta sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog utorka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

13 ožujka, 2023 0 By Admin

Kako se Hiron i Jupiter danas savršeno poravnaju na nebu, oni će postati jedno; oni će djelovati pod istom energijom što znači da će vaše iscjeliteljsko putovanje uskoro dosegnuti snažan vrhunac. Ovo je trenutak koji može promijeniti sve, i dok nitko nikada nije završio s iscjeljenjem, danas je trenutak kada ćete dosegnuti jedan od onih vrhova koji vam mijenjaju perspektivu na sve.

Zajedno Jupiter i Kiron također vam pomažu potaknuti vjeru u svemir i pomažu vam da se oslonite na veće povjerenje i strpljenje za proces koji je pri ruci. A to je od koristi jer će ovaj način razmišljanja postati bitan da biste što bolje iskoristili poglavlje Saturn u Ribama koje tek počeo.

Ovaj mjesec je poput gradivnih blokova rasta, i iako današnji dan nije posljednji, nudi vam priliku da se osjećate kao da ste konačno otišli predaleko da biste se vratili. I da se možda, samo možda, možete osjećati korak bliže mjestu gdje želite biti.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom za 14. mart:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ne podcjenjujte važnost sagledavanja stvari iz nove i svježe perspektive. Imajte na umu da svaka priča ima više od dvije strane. Sada se ponovno predstavljate sebi. Od vas se traži da u većoj mjeri utjelovite svoju istinu i da zapamtite da ste vi moćna i snažna sila unutar svog života i ovog svijeta. Oko vas je bilo previše sumnji i vjerojatne su ovisnosti čak odigrale značajan dio vašeg putovanja u proteklih nekoliko godina.

Ili čak samo osjećaj da nemate kontrolu nad sobom ili svojim životom. Kako biste maksimalno iskoristili ovaj tranzit, ne morate samo iskoristiti prilike, već i raditi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Danas je važan korak jer se Jupiter i Hiron susreću, što vam pomaže da shvatite značaj iscjeljenja. Suočavanja sa svojim najdubljim jastvom. Budući da je Jupiter ovdje da blagoslovi sve, da vam pokaže zašto je vrijedno toga, samo morate odlučiti to učiniti — i sve ostalo će doći na svoje mjesto.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2