CIGANSKE KARTE DONOSE SREĆU: OVA 3 znaka će doslovno biti na SEDMOM NEBU od SREĆE…

CIGANSKE KARTE DONOSE SREĆU: OVA 3 znaka će doslovno biti na SEDMOM NEBU od SREĆE…

22 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ciganske karte: Planetarno poravnanje moglo bi izvući ono najbolje u vama. Ako izlazite ili čak samo vas zanima određena posebna osoba, svakako odjenite svoju najlaskaviju odjeću. Ovo je jedan trenutak kada će se malo dodatnog truda u svoj izgled isplatiti i pomoći vam da imate više sreće u ljubavi. A kako si izvrstan ulov, kako možeš propasti?!

 

 

BIK

Kozmos vas ponovno poziva da se obučete u svoju najelegantniju odjeću i pripremite za večer zabave. Planetarna usklađenost daje vam dodatnu odlučnost i hrabrost da poduzmete izuzetno hrabar korak, od kojeg biste se inače klonili. Ali ovom prilikom ćete imati razuma shvatiti koliko je u pitanju ako umjesto toga odlučite ostati kod kuće.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Planetarna usklađenost dodaje samo ono malo začina normalnoj vrlo slatkoj mješavini. Iako vas nitko nikada ne bi optužio da ste manipulativni, vi ste skloni postići ono što želite tako da se drugi osjećaju toliko krivim da vam to ionako jednostavno daju. Ali to nećete morati učiniti, kao romantično, možete jednostavno zaroniti i tražiti što želite.

 

 

RAK

Možda ćete otkriti da se određeni datum kojem ste se veselili neko vrijeme pokaže da nije strastveni susret za koji ste se nadali da će biti. Energija koja izvire iz planeta potiče pozitivan tijek osjećaja, ali to se može više pokazati u dubokom razgovoru, a ne u ljubavnim zagrljajima. Nemojte potpuno napustiti nadu; sutra je drugi dan, i mnoge stvari bi se do tada mogle promijeniti!

 

 

LAV

Ovo je idealno vrijeme za izlazak i druženje, organiziranje zabave ili organiziranje gotovo svega što okuplja ljude. Ako još uvijek tražite savršenu vezu, možda je nećete odmah prepoznati, ali ćete dobiti priliku flertovati do mile volje. Na taj način možete dobiti opću ideju prije nego što donesete određeni izbor.

 

 

DJEVICA

Ako želite da se vaša situacija u vezi poboljša, znajte da imate sve šanse napraviti onoliko promjena koliko želite. Energija koja izvire iz planeta potiče vas da se otresete svojih uobičajenih prekida i postanete malo ležerniji. Predivno je vrijeme za druženje, zato se stvarno uhvatite u koštac sa sobom i uklopite se u ozbiljnu zabavu!

VAGA

Energija koja izvire s planeta mogla bi vas potaknuti da odete na zabavu, okupljanja ili društvena događanja. Bilo da ste u trajnoj vezi ili tražite, ljude će privući vaš magnetski šarm i otvorenu osobnost. Stvarno će vam podići raspoloženje povezivanje s toliko novih ljudi, a mnogi od njih vam mogu postati vrlo dobri prijatelji.

 

 

ŠKORPIJA

Ako ste razmišljali kako nekome reći kako se osjećate, možda ćete dobiti veliku pomoć od energije koja izvire s planeta. Ne samo da će vam omogućiti da shvatite zašto osjećate ono što radite, već će vam pomoći i da se jasnije izrazite. Bilo bi mudro iskoristiti ovu situaciju, jer ona neće trajati vječno.

 

 

STRIJELAC

Energija koja proizlazi iz planeta čini ove dane vrlo društvenim, a posebno dobrim za izlaske, susrete s ljudima i kretanje u različitim krugovima. Vrijeme nije posebno strastveno, iako bi moglo biti puno flerta i smislenog kontakta očima. Najbolje je iskoristiti ovu priliku da steknete nove prijatelje i vidite što se odatle događa.

 

 

JARAC

Ako vam se čini da vam je određena veza jednostavno izvan dosega ili da je teško započeti, tada vam može pomoći da odbacite određene sumnje. Planetarna usklađenost daje vam snagu i odlučnost da ostavite svoj trag, kao i da objasnite kako se osjećate. Ako steknete pravo samopouzdanje, počet ćete uviđati priličnu razliku u načinu na koji objekt vaše ljubavi reagira na vas.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Planetarna usklađenost daje vam priliku da određeni odnos gurnete u dublje vode. Nije da ste pretjerano strastveni – o tim stvarima više volite govoriti na skroman način, umjesto da se previše duboko uvlačite. Ipak, čak ni vi ne možete poreći da biste jako željeli da određena osoba bude tješnje povezana s vama. Ako odigrate svoje karte kako treba, bit će.

 

RIBE

Želite strast, ali možda ćete biti pomalo sumnjičavi u pogledu kvalitete romantike koja se servira. Planetarna usklađenost nudi priliku da nekoga dublje upoznate, ali za vas još uvijek nedostaje onaj najvažniji emocionalni sklad. Ni vrlo očita intelektualna kompatibilnost ne nadoknađuje ovo, barem ne u vašoj knjizi. Morat ćete promijeniti svoje prioritete ili to zaboraviti.