Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 13. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 13. mart

12 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Tijekom Venere u sekstilu Marsa, možete dugo putovati okolo kako biste došli do dobrih stvari, ali dobre stvari su definitivno dio vašeg dana, u ljubavi i romantici. Ponekad, da biste se raščistili, morate se suočiti s određenim stvarnostima koje vas čine nesretnima. Znate da ćete ih prebroditi, a danas ćete otkrit da još više cijenite svog partnera jer je prošao kroz vaše napadaje siktanja, ali da vam on zapravo pomaže da se nosite sa svime što vas muči.

Današnji dan donosi vam podršku i očitu ljubav partnera koji vas istinski poštuje. Možda se ponekad čak osjećate pomalo krivima što ste tako dosadan partner, ali oprostit ćete sebi tijekom Venere u sekstilu s Marsom. Ono što je sjajno u ovom danu, Djevice je to što znaš da nisi sama. Imaš nekoga tko te voli i koji će biti uz tebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Ono što je lijepo u današnjem vremenu je to što vam, dok ste ometeni problemima vezanim uz posao, vaš partner rado ustupa vaš prostor. Na današnji dan, tijekom tranzita Venere u sekstilu Marsa, vidjet ćete da je vaše partnerstvo poprimilo vrlo pozitivnu rutinu; u ovom slučaju, rutina je dobra i stvarno počinjete primjećivati kako vas dvoje radite zajedno kao dobro podmazan stroj.

Ako trebate sami otići, vaš partner to razumije i nema problema s tim, a vi isto mislite o njegovim obavezama. Ovaj tranzit, Venera u sekstilu Mars, gradi snagu između parova koji su spremni uvijek dati milimetar. Današnji dan vašoj vezi donosi osjećaj da ne postoji ništa što vas dvoje ne možete postići jer ljubav je ljepilo koje vas drži zajedno.

Stranice: 1 2