LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Mart: Jednoj LJUBAVNOJ PATNJI danas dolazi kraj – velika sreća u najavi…

OVAN

Ne smijete ostati unutra danas. Odličan je dan za iseljavanje i zabavu sa voljenom osobom. Oni koji su u adolescentskoj dobnoj skupini samo traže ljubav kako bi promijenili status svoje veze. Ponovo se zapitajte- je li onaj s puno moći trebao biti muškarac vaših snova? Ili vam je stalo do više, više osjećaja i brige!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

To je zanimljiva faza u vašem ljubavnom životu. Oni koji su tek započeli novu vezu trebali bi tražiti načine za jačanje svoje veze. Vas dvoje možete se vrlo učinkovito uklopiti u romantiku i talente. Samo budite otvoreni u pogledu budućnosti, ali nemojte se upuštati u bilo kakve planove sada. Samo idite s tokom.

 

 

BLIZANCI

Mars potiče vaše romantične želje, a s borbenošću i većom razinom samopouzdanja koračate korak sa partnerom ili prema partneru. Romantika u vašoj vezi postala je važna kao šećer u čaju. Vi ste u svom romantičnom najboljem izdanju. Slušajte glazbu u zraku. Sve je svijetlo i šareno. Vrijeme je povoljno.

 

 

RAK

Dobro partnerstvo u osobnom životu dat će vam prednost i u profesionalnom životu. Zajednički pothvat vas i vašeg partnera bit će veliki uspjeh u ljubavnim, ali i poslovnim pitanjima. Vas dvoje jako dobro razumijete međusobne razlike i stoga se možete međusobno jako dobro slagati. Ostanite uvijek takvi.

 

 

LAV

Odličan dan obilježen je za vas ako se želite smiriti u vezi. Izrazite se svojoj obitelji. Bit će sretni jer iz vaše planetarne pozicije danas curi pozitivna energija. Danas je dan za slavlje s dragim osobama. Provedite vrijeme sa svojom obitelji kako biste pokazali svoju brigu i brigu. Svidjet će im se vaš čin.

 

 

DJEVICA

Uvijek ste bili bezbrižni i skromni u svojoj ljubavnoj vezi i ovo vam je u prošlosti dobro služilo. Međutim, danas ćete vjerojatno shvatiti da je sve što se događa u vašem ljubavnom životu doista ozbiljno. Ovo vam se može učiniti prilično zastrašujućim, ali trebali biste shvatiti da će vam ovaj korak obogatiti život. Ispunjenje ćete pronaći samo ako pristanete uskočiti s obje noge, a ne samo iskušavati vode.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Mart: Jednoj LJUBAVNOJ PATNJI danas dolazi kraj – velika sreća u najavi…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top