LJUBAV TOKOM SEDMICE: OVIM zodijacima će sudbina pokloniti PRAVU LJUBAV, dok OVOM znaku dolaze TEŠKI LJUBAVNI DANI!

LJUBAV TOKOM SEDMICE: OVIM zodijacima će sudbina pokloniti PRAVU LJUBAV, dok OVOM znaku dolaze TEŠKI LJUBAVNI DANI!

7 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav tokom sedmice: Ljubav i romansa su sada apstraktnije stvari, a ne fizičko i senzualno iskustvo u kojem obično uživate. Sadašnje planetarno poravnanje ukazuje na to da ćete se baviti raspravama ili barem pokušati razumjeti finije točke igre odnosa. To će vam pomoći da cijenite suptilnije aspekte koji imaju snažan učinak na vaše interakcije s drugima.

 

 

BIK

Planetarna usklađenost koja se igra može u početku stvoriti osjećaj dezorijentacije dok pokušavate razumjeti što se događa unutar bliskog osobnog odnosa. Možda žudite za osjećajem jasnoće, ali umjesto toga možete otkriti da postajete još više zbunjeni. Ako vi i vaša draga pokušate razmrsiti ovaj čvor, može se pogoršati. Umjesto toga budite spremni na povjerenje, jer će ova faza uskoro proći.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Sadašnja astralna konfiguracija ukazuje da će se društveno okupljanje pokazati kao prekretnica u vašem ljubavnom životu. Čini se da možete sresti nekoga s karizmom, čiji je stav veći od života. Iako ste možda privremeno pogođeni gromom, također ćete otkriti da je vaša znatiželja zasigurno probuđena. Neće vam trebati proročište da vam kaže što je sljedeće na kartama.

 

 

RAK

Astralna konfiguracija ovo vrijeme čini prilično ugodnim. Doći ćete u dodir s novim idejama koje se ne odnose samo na modu, imidž i izgled, već i na načine gledanja na život i odnose. Ovo će vam doista dati neke snažne uvide i istinski probuditi vašu znatiželju. Možda ćete također biti u iskušenju da se odlučite za drugu vrstu ljubavnog interesa. Naglasak je na novom!

 

 

LAV

Možda ćete otkriti da je vaš ljubavni život pomalo poput hodanja kroz ljepljivu karamelu. Položaj nebeskih tijela znači da niste sigurni što biste učinili sa signalima koje primate od svoje drage. Mogu se tumačiti na bilo koji način, što vas čini vrlo nesigurnim. Možda bi bilo bolje da se prestanete truditi i za sada se koncentrirati na zabavu.

 

 

DJEVICA

Onima koji više vole mjesečinu od sunčeve svjetlosti može se činiti da je previše showa, a premalo iskrenih emocija kada je u pitanju vaš ljubavni život. Planetarni tranziti vas mogu staviti na put nekoga tko se hvali svojim izgledom i svojom junaštvom, ali tko zapravo ne znači toliko. Dajte im široki položaj, jer je netko bolji na putu.

VAGA

Skloni ste se osjećati sigurno kada imate posla s poznatim ljudima koje možete nositi s ljubavlju, utjehom i hranom. Astralna konfiguracija donosi vam nešto drugačije iskustvo. Možda ćete se osjećati kao da vam se netko koga susrećete čini vrlo privlačnim, ali mu nedostaje emocionalni sadržaj. Ne očajavajte; samo počnite pokušavajući razumjeti njihov um, i uskoro ćete imati njihovo srce.

 

 

ŠKORPIJA

Planetarna usklađenost koja je u igri može osloboditi čitavu vojsku fantazija o određenoj osobi pred kojom se već neko vrijeme divite. Ipak, poznajete ga samo iz daljine i zapravo niste vodili nikakav smislen razgovor s njim. Možda bi ovo trebao biti vaš sljedeći korak, jer dok ne dobijete realnije razumijevanje njegove prave prirode, možda se zavaravate.

 

 

STRIJELAC

Astralna konfiguracija stvara veliku količinu topline, a opet niste sigurni je li ovo stvarno pravo vrijeme da izrazite kako se osjećate. Osoba s kojom ste povezani zna da vam je stalo do nje, ali ne shvaća koliko. Možda bi bilo bolje da to shvatite nježno i da se prvo upoznate prije nego što ih nadjačate.

 

 

JARAC

Trenutna kozmička klima savršena je za prisustvovanje bilo kakvim društvenim angažmanima ili održavanje improvizirane zabave. To je također prilika da se krećete u krugovima s ljudima koji imaju vrlo različite ideje od vaših. To vas može potaknuti da se povežete s nekim tko nije vaš uobičajeni tip – tko je jedinstven, vrlo vlastita osoba i vrlo originalnog pogleda. To će vam uvelike koristiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Možda ste do danas mislili da dobro razumijete svoj šećerni med, zbog položaja nebeskih tijela. Može se činiti da pokazuje neko vrlo čudno ponašanje koje nema smisla. Pod tim utjecajem možda je bolje ne razgovarati ni o čemu važnom, a možda i učiniti nešto zabavno zajedno ako je moguće. Ako ne, izađite sami i uživajte u filmu.

 

 

RIBE

Možda se čini da ljubav nema puno veze sa svim opipljivim i zemaljskim stvarima koje inače povezujete s njom, poput senzualnog milovanja ili prekrasnog dara. Planetarni tranziti znače da se umjesto toga možete naći u nekoj vrsti borbe za moć, pri čemu želite učiniti jedno, a vaš ljubavni interes želi učiniti nešto drugo. Uz strpljenje to možete riješiti.