Expand To Show Full Article
LJUBAV TOKOM SEDMICE: OVIM zodijacima će sudbina pokloniti PRAVU LJUBAV, dok OVOM znaku dolaze TEŠKI LJUBAVNI DANI! -

LJUBAV TOKOM SEDMICE: OVIM zodijacima će sudbina pokloniti PRAVU LJUBAV, dok OVOM znaku dolaze TEŠKI LJUBAVNI DANI!

OVAN

Ljubav i romansa su sada apstraktnije stvari, a ne fizičko i senzualno iskustvo u kojem obično uživate. Sadašnje planetarno poravnanje ukazuje na to da ćete se baviti raspravama ili barem pokušati razumjeti finije točke igre odnosa. To će vam pomoći da cijenite suptilnije aspekte koji imaju snažan učinak na vaše interakcije s drugima.

 

 

BIK

Planetarna usklađenost koja se igra može u početku stvoriti osjećaj dezorijentacije dok pokušavate razumjeti što se događa unutar bliskog osobnog odnosa. Možda žudite za osjećajem jasnoće, ali umjesto toga možete otkriti da postajete još više zbunjeni. Ako vi i vaša draga pokušate razmrsiti ovaj čvor, može se pogoršati. Umjesto toga budite spremni na povjerenje, jer će ova faza uskoro proći.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Sadašnja astralna konfiguracija ukazuje da će se društveno okupljanje pokazati kao prekretnica u vašem ljubavnom životu. Čini se da možete sresti nekoga s karizmom, čiji je stav veći od života. Iako ste možda privremeno pogođeni gromom, također ćete otkriti da je vaša znatiželja zasigurno probuđena. Neće vam trebati proročište da vam kaže što je sljedeće na kartama.

 

 

RAK

Astralna konfiguracija ovo vrijeme čini prilično ugodnim. Doći ćete u dodir s novim idejama koje se ne odnose samo na modu, imidž i izgled, već i na načine gledanja na život i odnose. Ovo će vam doista dati neke snažne uvide i istinski probuditi vašu znatiželju. Možda ćete također biti u iskušenju da se odlučite za drugu vrstu ljubavnog interesa. Naglasak je na novom!

 

 

LAV

Možda ćete otkriti da je vaš ljubavni život pomalo poput hodanja kroz ljepljivu karamelu. Položaj nebeskih tijela znači da niste sigurni što biste učinili sa signalima koje primate od svoje drage. Mogu se tumačiti na bilo koji način, što vas čini vrlo nesigurnim. Možda bi bilo bolje da se prestanete truditi i za sada se koncentrirati na zabavu.

 

 

DJEVICA

Onima koji više vole mjesečinu od sunčeve svjetlosti može se činiti da je previše showa, a premalo iskrenih emocija kada je u pitanju vaš ljubavni život. Planetarni tranziti vas mogu staviti na put nekoga tko se hvali svojim izgledom i svojom junaštvom, ali tko zapravo ne znači toliko. Dajte im široki položaj, jer je netko bolji na putu.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAV TOKOM SEDMICE: OVIM zodijacima će sudbina pokloniti PRAVU LJUBAV, dok OVOM znaku dolaze TEŠKI LJUBAVNI DANI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top