HOROSKOP za PONEDELJAK, UTORAK i SRIJEDU: Evo kome će naredna 3 dana napokon PRAVU SREĆU DONIJETI!

HOROSKOP za PONEDELJAK, UTORAK i SRIJEDU: Evo kome će naredna 3 dana napokon PRAVU SREĆU DONIJETI!

12 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Neki dani su kraći od drugih i ovo bi mogli biti jedni od onih dana kada se planovi iskrive i promijene usred posla. Smjerovi se pomiču i mijenjaju, a vi ne znate možete li ostati stabilni u svojim namjerama ili vam je potreban odmor od svega za što ste se borili.

Borba za istinu nikada nije loša odluka, pa svoju energiju možete uložiti u uvjerenja koja su stabilna u vašem srcu. Ipak, usred bilo kakvog sukoba, morate se zapitati postoji li srednji put.

 

 

BIK

Neke veze na poslu nisu išle po planu. Ovo je trenutak kada bi se važna partnerstva mogla raspasti i pokazati destruktivnima kada su trebala služiti višoj svrsi. Ostanite racionalni oko pitanja vezanih uz posao i imajte na umu svoju profesionalnu dobrobit.

Za sada je mudro razdvojiti različita područja života, sve dok ne budete sigurni u izbore koje ćete napraviti i ljude koje želite držati blizu dok poduzimate te nove korake.

 

 

BLIZANCI

U SAD-u se više od 80% vegetarijanaca vraća jedenju mesa. Provjerite činjenice prije donošenja bilo kakve konačne odluke i nemojte biti strogi oko rutina koje se protive vašim unutarnjim glasovima i osjećajima. Morate ostati u skladu s potrebama trenutka, jednako kao što se trebate držati pozitivnih moralnih uvjerenja.

Dajte si vremena i budite praštajući prema vama. Vaše će autentične potrebe izvući svakoga, na ovaj ili onaj način, pa biste im mogli dati priliku da zasjaju i pokažu vam sljedeći proces kroz koji trebate proći.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Prosječan vozač u SAD-u podnese tužbu za sudar jednom u 17,9 godina. Čak i s vjerojatnostima na vašoj strani, morali ste se sami suočiti s određenim problemima, bez nekoga tko bi jasno razumio vašu poziciju i vidio kroz što ste prošli uz priznanje i podršku.

Vrijeme je da razgovarate s pravim ljudima, pronalazeći vlastitu istinu kroz dijaloge koji će omogućiti napredak. Da biste krenuli dalje od određenih stvari, morate biti prepoznati u njihovoj srži.

 

 

LAV

Spontanost je ključ za rješavanje nekih problema u odnosima, posebno onih o kojima ste imali puno vremena za razmišljanje. Ne postoji uvjet koji bi bilo koja strana trebala ispuniti da bi bila voljena i njegovana, a previše misli moglo bi pokvariti sliku i pogurati mjerenja koja zapravo nisu odraz bilo kakve emocije.

Dok postavljate granice, pazite da zagrlite osobu ispred sebe onakvu kakva jest. Svatko je nesavršen i dužan je imati svoja ograničenja i zaslužuješ biti voljen jednako ljudski i nesavršen kao što jesi.

 

 

DJEVICA

S nekim sjenama morate se suočiti čak i ako ne smatrate da je ovo pravo vrijeme za njih. Prihvatite ono što dolazi, videći da se iza svakog problema kojeg se oslobodite kriju nagrade. Trebate prihvaćanje onakvima kakvi jeste, dobri i loši, savršeni i nesavršeni.

Teško je reći hoće li vaš trud donijeti baš onu korist kojoj ste se nadali. Ipak, dali ste sve od sebe i zaista nema razloga za napetost ili preveliku brigu.

VAGA

Stvari se obično sažimaju, dođu do jedne točke konačnog zaključka, a neće biti lako ako i dalje osjećate da previše stvari čeka da se popravi. Nezadovoljstvo bi moglo postati kritično ako ne radite na stvarima koje vam trenutno opterećuju srce i treba vam neko vrijeme da popravite ono što je pokvareno ili što vas čini nesretnim.

Navući osmijeh na lice možda je dobra ideja, ali trebali biste odabrati pravo društvo i provoditi vrijeme s ljudima koje volite i s kojima se osjećate radosno. Vrijeme je da vidite svoje stvarne sposobnosti i krenete u pravom smjeru.

 

 

ŠKORPIJA

U američkoj vojsci, preljub je kažnjiv gubitkom plaće, nečasnim otpuštanjem, pa čak i zatvaranjem. Morate razmišljati o određenim moralnim imperativima, čak i ako niste uvjetovani okolinom i imate puno više slobode osobnog izbora.

Obratite pažnju na svoje zdravlje i važne signale vaše fiziologije, snova i vašeg unutarnjeg svijeta. Što god se događa izvana, morate ostati u dubokoj vezi sa sobom, kako biste mogli ostati stabilni u svim okolnostima.

 

 

STRIJELAC

Neke stvari ne treba shvaćati ozbiljno, čak i ako se čine ozbiljnim ili mračnim. Dodajte malo zabave u svoj svijet, bez obzira na mišljenja koja vam dolaze i moguće prosudbe. Vrijeme je da se brinete o vlastitoj mentalnoj i emocionalnoj dobrobiti, obraćajući pažnju na sebe, a ne na bilo koga drugog.

Neki dijalozi ne vode nikamo, koliko god se trudili progovoriti i pronaći razumijevanje. Ostanite na svome i pustite da vrijeme prolazi na stvari koje još nisu zrele.

 

 

JARAC

Niste baš savladali umijeće prema cilju, ali želite to i nećete dopustiti da vam išta stane na put. Problem postaje sve teži sa skupom negativnih uvjerenja ili vjere u druge kada stvarno trebate imati vjeru u sebe. Mašta je tu da vas inspirira i pokaže vam pravo područje vaših mogućnosti.

Nemojte se vezati za “načine svijeta” i probleme koji zapravo nisu ograničavajući ako ih zaobiđete. Postoji izlaz iz svake situacije u kojoj se osjećate nelagodno.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Razmotrili ste promjene koje želite implementirati u svoju rutinu. Neki od njih još uvijek se čine dalekima, ali drugi mogu postati nova navika ako samo dopustite da se samopouzdanje podigne i napravite prvi korak, odlučan i spreman za svaki sljedeći korak koji bi mogao biti potreban.

Otresite stvari s kojima vaše tijelo nije zadovoljno, čak i ako je s emocijama lakše upravljati kada se držite. Iskrenost stavite na vrh liste prioriteta, ostavljajući iza sebe toksične i nezdrave izbore.

 

 

RIBE

Procjenjuje se da je Microsoft stvorio 12.000 milijunaša. Nadahnuti ste da započnete nešto novo, ali vidite da su neke stvari već krenule svojim tijekom i ne možete pronaći odgovarajuću inspiraciju da napravite nešto tako veliko i s tako snažnim utjecajem.

Usporedbe neće pomoći. Sve što zapravo možete učiniti je pratiti svoje unutarnje stanje mira, radosti i motivacije i vidjeti gdje ćete na kraju završiti. Planovi će vas odvesti samo na pola puta.