ČEKA IH TEŠKA i STRESNA SEDMICA: Ako ste Ovan, Vaga i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 13. do 19. marta će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

ČEKA IH TEŠKA i STRESNA SEDMICA: Ako ste Ovan, Vaga i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 13. do 19. marta će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

12 ožujka, 2023 0 By Admin

Dakle, zašto će tjedni horoskop za tri horoskopska znaka biti stresan, 12. – 18. marta 2023.? Pa, ovaj tjedan tri znaka osjećaju utjecaj stelijuma između Sunca, Merkura i Neptuna u Ribama, a to potiče napetost u njihovim tjednim horoskopima.

Ostati usredotočen bit će glavna tema tjedna za pobjedu nad ovim astrološkim silama, budući da su ometanja i obilna i razdorna, osobito 16. marta 2023. Jedan od naših glavnih faktora stresa dolazit će od pretjeranog razmišljanja

Očekuje nas relativno gladak početak koji bi mogao djelovati kao inspirativan način da se bavimo stvarima sve dok ne krenemo na prolazne tranzite kao što je Mars u kvadratu s Neptunom. On trenutno ruši razinu našeg samopouzdanja i stavlja nas na ‘početak’.

To znači da bismo mogli započeti projekt i odmah ga morati zatvoriti zbog lošeg upravljanja ili nedovoljnog financiranja. Financijske poteškoće sigurno će se dogoditi ovaj tjedan jer Pluton napušta Jarca dok cijeli tjedan kvadrira Veneru. A kao što svi znamo, čak i najgluplji novčani problemi nagrizaju naše duše.

Ono što moramo izbjegavati je da pretjeramo u svojoj reakciji na ove financijske probleme. Moramo se odvojiti od ega. Moramo ustati i reći: “To je samo novac!” I ako postoji jedna stvar koja se uzdiže iznad svih drugih pojmova, ne smijemo dopustiti da problemi s novcem stanu na put našim ljubavnim životima.

Zašto je tjedni horoskop od 13. do 19. marta stresan za ova tri horoskopska znaka:

1. Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Sve je u redu, Ovan; već ste bili na ovom putu i bez sumnje ćete opet prolaziti kroz ovakav tjedan. Ali za sada samo morate zadržati hladnokrvnost i proći kroz to. Od 12. do 18. marta 2023. donosi vam nekoliko tranzita zbog kojih bi vaš život mogao biti privremeno nepodnošljiv. Čini se da se ne možete slagati ni s kim, i čudno je, čak i kada držite distancu i klonite se rasprava u kojima biste inače željeli dominirati, čini se da te rasprave traže.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Suština je sve u novcu i sigurnosti…i pretjeranom razmišljanju o svemu do stanja ludosti. Možda ćete se čak uhvatiti kako se histerično smijete zbog nekog računa koji morate platiti ‘jučer’. Takav je tjedan, ništa nije osobno, sve je presing. pusta!

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2