Ako ste Bik, Škorpija i OVAJ znak,  ovaj ponedeljak, 13. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Bik, Škorpija i OVAJ znak, ovaj ponedeljak, 13. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

12 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Bik je vaš sestrinski znak i onaj koji predstavlja vaše romantične veze. Kako Juno prelazi u ovaj senzualni zemljani znak, vidjet ćete povratak predanosti i razgovora o ljubavnim sporazumima. Na neki način ovo gotovo podsjeća na pravila zaruka u kojima će dvoje ljudi svjesno ili nesvjesno stvarati smjernice za svoju zajednicu koje potiču osjećaj sigurnosti i sigurnosti unutar veze.

Za vas je to povratak razgovorima o važnim stvarima u vašem ljubavnom životu, pogotovo sada kada ste imali lekcije i rast prošlogodišnjih pomrčina. Sada kada Juno ulazi u znak Bika, planirajte poboljšati svoje zdravlje i činite stvari koje dodaju vrijednost vašem životu.

 

3. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Od veljače ste imali toliko planeta u svom horoskopskom znaku da je to stvorilo pravu vatrenu oluju aktivnosti i razmišljanja. Razmišljanje možda nije vaša omiljena stvar, ali s ovom zbirkom planeta koji osvjetljavaju vaš horoskopski znak, morali ste razmisliti zašto ste se osjećali tako nezadovoljni svojim životom. Možda ste i vi mislili da niste uspjeli na neki način.

Ti vam osjećaji nisu pomagali, ali što ste se više bavili njima, to su vas više sprječavali da krenete naprijed. Na vašu sreću, sve se to danas počinje mijenjati. Ovdje još uvijek postoji niz aktivnosti koje će vam pomoći da napravite neke od tih značajnih promjena, ali sada ćete imati malo energije za uzemljenje da ih učinite stvarnošću. Junona u Biku pomoći će vam da shvatite što ova nova faza vas samih i života stvarno cijeni što će vam pomoći da se posvetite samo onome čemu i tko će vas inspirirati da nastavite rasti.

Stranice: 1 2