Ako ste Bik, Škorpija i OVAJ znak,  ovaj ponedeljak, 13. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Bik, Škorpija i OVAJ znak, ovaj ponedeljak, 13. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

12 ožujka, 2023 0 By Admin

Danas tri horoskopska znaka imaju sjajne horoskope. Kako se ožujak počinje vrtjeti, Juno prelazi u zemljanog i senzualnog Bika. Junona u Biku dodaje zanimljiv element ovoj vatrenoj kozmičkoj skupini. Junona je božica braka i dogovora, mijenja dinamiku ljubavi i odnosa.

Prošli mjesec Juno se borila za stvari koje je željela u ljubavi. Borilo se da se čuje, vidi, pa čak i odvoji za neovisnost. Htio je započeti nešto potpuno novo, bilo da se radilo o novoj obvezi ili novom sporazumu unutar postojećeg. Bilo je to snažno vrijeme za iscrtavanje i prihvaćanje lijepog početka. Ali kad je Juno bila u Ovnu, ponašala se pretjerano neovisno, što je dovelo do toga da su neki horoskopski znakovi odbijali partnera iz straha od vezanosti ili gubitka slobode.

Bik je savršeno mjesto za Juno jer se ovaj planet želi skrasiti, što nikada neće biti isto kao jednostavno pristajanje na manje od onoga što zaslužujete. Junona u Biku traži predanost, rast, stabilnost i mir. Ovo nije vezivanje ili brak samo radi toga, već istinska izgradnja veze i doma koji umiruje vašu dušu i donosi mir vašem živčanom sustavu. Juno u Biku daje solidan, predan prostor za rješavanje problema u vezi i dosljedan je. Ali također prilično senzualan, tako da možete stvoriti nešto umirujuće, njegujuće i strastveno tijekom ovog tranzita.

Današnji horoskop donosi pouku: mir nije dosadan. Ciklusi veza ispunjeni emocionalnim vožnjama toboganom nisu strastveni ni uzbudljivi. Današnji horoskopi pomažu nam da se izliječimo i prepoznamo kako mirna veza može biti se*si, dosljedna i strastvena.

Dakle, ako ste se borili da napravite promjene ili popravite prekinutu vezu, današnja energija vam može pomoći. Uskoro će se Venera pridružiti Junoni u Biku kako bi unijela dosljednost u naše odnose i pomogla nam da dobijemo zdravu ljubav.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom za 13. mart:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Dok planeti prelaze u vaš horoskopski znak, to je prilika za vas da se smirite i razmislite o tome jeste li ostali vjerni sebi tijekom prošle godine. Ovo vam pomaže da se pripremite za solarni povratak i sezonu rođendana koja je pred vratima. Lako se usredotočiti na sve što morate učiniti i zaboraviti na brigu o sebi. Juno govori o vašim ugovorima i dogovorima s drugima – i vama samima. Pazite da niste samopožrtvovni ili zaboravite svoju svrhu i snove dok pokušavate izgraditi nešto sigurno. Dopušteno vam je da budete sebični kada je u pitanju vaš život, a ako se danas uključite u ovaj podsjetnik, možete biti u skladu sa samim sobom.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2