Ako ste Bik, Djevica ili OVAJ znak, radujte se! Pred vama je sjajna sedmica i mnogi razlozi za sreću

Ako ste Bik, Djevica ili OVAJ znak, radujte se! Pred vama je sjajna sedmica i mnogi razlozi za sreću

12 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Pred vama je sjajan tjedan, Djevice, jer ste konačno naučili jednu od najvećih lekcija: bolje je ne shvaćati sve preozbiljno. Uzimanje svega ‘sa zrnom soli’ ono je što vam je život počelo činiti lakšim i podnošljivijim. Tijekom tjedna od 12. do 18. marta 2023. bit ćete u potpunosti podržani univerzalnim tranzitima dok budete svoju novopronađenu mudrost stavljali u praksu. Uvidjeli ste da poštovanjem dobivate poštovanje, i iako vam je bilo teško pokazati određenim ljudima da ih doista poštujete, niste stvarno dali solidnu priliku tom ‘poštovanju’.

Ovaj tjedan možete vidjeti kako dobivate ono što dajete, a sada kada to vidite na djelu, to vam postaje druga priroda. Iako se može nazvati ‘ružičastim naočalama’, možda biste ga željeli nazvati ugodnim tjednom. Nije previše otrcan.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Dio onoga zbog čega se vaš tjedan čini tako dobrim je to što se čini da ste nešto preboljeli, nedavno. Možda je to bio vaš popis očekivanja; kad niste bili ispunjeni, postali ste razočarani, no to vas je razočaranje naučilo vrijednu lekciju: ne očekujte toliko.

Osjećat ćete da ste sada spremni ostaviti po strani idealizam koji je tako dugo vladao vašim životom, a sada kada više prihvaćate ‘onako kako jest’, otkrit ćete da svaki aspekt vašeg života, tijekom ovog tjedan, čini se da ima svoj prirodni tijek. I, ako idete s tim tokom, sve ide u vašu korist. Nećeš se boriti protiv sustava ovaj tjedan, Jarac; doživjet ćete radost opuštanja i svjedočenja svemu tome s povoljne točke.

Stranice: 1 2