U naredna tri dana: Vodoliji će biti uzvraćena ljubav, Ovan će imati problem s prošlošću, pred Bikom izazov, a OVAJ znak će imati susret s osobom iz snova!

U naredna tri dana: Vodoliji će biti uzvraćena ljubav, Ovan će imati problem s prošlošću, pred Bikom izazov, a OVAJ znak će imati susret s osobom iz snova!

5 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

U naredna tri dana: Teško podnosite ovakve dane kada se čini da stvari jednostavno nisu stabilne. Energija koja zrači s planeta navodi vas da se zapitate zašto ste se uopće zamarali svojim posljednjim srcelomcem. Puše toplo i hladno, a vi se svakim trenutkom osjećate sve razdražljivije. No pričekajte nekoliko dana i trebali biste vidjeti značajno poboljšanje.

 

BIK

U naredna tri dana: Naredni dani donose pravi izazov. Obično imate vrlo bezbrižan i distanciran pristup romantici i vezama. Često vas zadirkuju zbog vašeg stava “uzmi ili ostavi” i optužuju vas da ste ga uglavnom napustili. Međutim, sada netko neće pustiti, iako biste to željeli. Morat ćete ga uvjeriti u svoju iskrenost.

 

BLIZANCI

U naredna tri dana: Postoji tako suptilna, ali uistinu čarobna atmosfera da je čak i vama teško ne podleći opojnom raspoloženju koje prenosi. Ovo su dani koji bi vas mogli dovesti licem u lice s osobom iz snova – ali nećete sanjati. Međutim, morate zadržati osjećaj realizma i raditi na stvaranju opipljive veze između vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

U naredna tri dana:  Ovih dana će se između vas i voljene osobe vjerojatno stvoriti ambivalentni osjećaji. Začudo, iako ste obično vi ta koja se osjeća distancirano i odmaknuto, trenutno se osjećate suprotno, tj. strastveno očajnički želite da vam se pokaže da je vašem partneru stvarno, stvarno stalo do vas. Smatrate da je ovo prilično uznemirujuće, jer to nije vaš uobičajeni način u odnosima. Ipak, možda bi bilo dobro osjetiti okus vlastitog lijeka.

 

LAV

Ako se čini da je vaš partner nešto poput zabave, onda mu se možda može oprostiti. Uz astroenergiju, možda će vam biti prilično teško izmamiti osmijeh na to obično osunčano lice, ali nemojte očajavati. Ako ga uspijete nagovoriti da dođe pogledati predstavu ili komični film, možda neće sve biti izgubljeno.

 

DJEVICA

Energija planetarnog poravnanja izmamljuje vam osmijeh, pogotovo zato što vi i vaš partner imate mnogo razloga za slavlje. To možete učiniti u pravom stilu, stvarajući savršenu atmosferu za romantičnu večer. Odvojite vrijeme za stvaranje fantastičnog okruženja sa svijećama, cvijećem, glazbom i, naravno, čokoladama kojima ćete se kasnije međusobno hraniti. Ovaj datum se ne zaboravlja u žurbi.

VAGA

Lako došlo, lako prošlo često je vaš moto koji se tiče života, ljubavi i veza. Danas se ne činite zabrinutim hoće li vaša slatka ljubav ostati s vama ili ne. Osjećate se tako neobično ravnodušno na njegove očajničke molbe da ste mu spremni reći da vas ipak nije briga. Ali nemojte ga potpuno odbaciti, jer mu je doista stalo do vas! I u svakom slučaju, sutra je novi dan!

 

ŠKORPIJA

Romantika na sebe gleda ozbiljnije. Ako svoju voljenu osobu vodite na neko romantično mjesto, smatrajte se da će to svakao biti pravi pogodak i da ćete se dobro provesti. Potrebno vam je vrijeme koje ćete posvetiti isključivo jedno drugom daleko od svih i svega.

 

STRIJELAC

Romantika krije mnoge tajne i iznenađenja. Možete dočarati čaroliju od koje nastaju zaista prekrasne večeri. Psihologija između vas je savršena, ružičaste mirisne svijeće su savršene, a obrok s tako ljubavi skuhan također je savršen. Sada se samo morate povezati na bazi jedan na jedan. Vrijeme je da saznate je li to moguće!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Utjecaj planeta čini romantiku pomalo plašljivom. Ako ste prolazili kroz pozitivnu fazu, možda ćete biti iznenađeni svojim osjećajima. Možda vam se čini da puše toplo i hladno. Vaš partner možda neće znati treba li vas strastveno zagrliti ili potrčati. Objasnite izvor svoje ambivalentnosti, kao i da ćete uskoro biti dobro, i nadamo se da će on razumjeti.

 

VODOLIJA

Možda ćete uživati ​​u čaroliji čiste popularnosti. Vaš tradicionalni pristup ljubavi i romantici jako cijeni jedna osoba, o kojoj već neko vrijeme imate određena razmišljanja. Obožava vaš praktičan pristup odnosima, gdje obje strane pomažu jedna drugoj na ljestvici uspjeha udruživanjem resursa i talenata. Imate pravog obožavatelja na svojoj strani.

 

RIBE

Planetarna energija može stvoriti raspoloženje u kojem ćete se naći hipnotizirani. Možda biste željeli odbaciti oprez u vjetar i jednostavno prepustiti se jednom, dopustiti raspoloženju trenutka da vas ponese naprijed u naručje puno ljubavi vaše novoizabrane drage. Ali možda je dobra ideja zadržati mali dio sebe – za svaki slučaj!