Expand To Show Full Article
Vodoliji će biti uzvraćena ljubav, Ovan će imati problem s prošlošću, pred Bikom izazov, a OVAJ znak će imati susret s osobom iz snova! -

Vodoliji će biti uzvraćena ljubav, Ovan će imati problem s prošlošću, pred Bikom izazov, a OVAJ znak će imati susret s osobom iz snova!

OVAN

Teško podnosite ovakve dane kada se čini da stvari jednostavno nisu stabilne. Energija koja zrači s planeta navodi vas da se zapitate zašto ste se uopće zamarali svojim posljednjim srcelomcem. Puše toplo i hladno, a vi se svakim trenutkom osjećate sve razdražljivije. No pričekajte nekoliko dana i trebali biste vidjeti značajno poboljšanje.

 

BIK

Naredni dani donose pravi izazov. Obično imate vrlo bezbrižan i distanciran pristup romantici i vezama. Često vas zadirkuju zbog vašeg stava “uzmi ili ostavi” i optužuju vas da ste ga uglavnom napustili. Međutim, sada netko neće pustiti, iako biste to željeli. Morat ćete ga uvjeriti u svoju iskrenost.

 

BLIZANCI

Postoji tako suptilna, ali uistinu čarobna atmosfera da je čak i vama teško ne podleći opojnom raspoloženju koje prenosi. Ovo su dani koji bi vas mogli dovesti licem u lice s osobom iz snova – ali nećete sanjati. Međutim, morate zadržati osjećaj realizma i raditi na stvaranju opipljive veze između vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ovih dana će se između vas i voljene osobe vjerojatno stvoriti ambivalentni osjećaji. Začudo, iako ste obično vi ta koja se osjeća distancirano i odmaknuto, trenutno se osjećate suprotno, tj. strastveno očajnički želite da vam se pokaže da je vašem partneru stvarno, stvarno stalo do vas. Smatrate da je ovo prilično uznemirujuće, jer to nije vaš uobičajeni način u odnosima. Ipak, možda bi bilo dobro osjetiti okus vlastitog lijeka.

 

LAV

Ako se čini da je vaš partner nešto poput zabave, onda mu se možda može oprostiti. Uz astroenergiju, možda će vam biti prilično teško izmamiti osmijeh na to obično osunčano lice, ali nemojte očajavati. Ako ga uspijete nagovoriti da dođe pogledati predstavu ili komični film, možda neće sve biti izgubljeno.

 

DJEVICA

Energija planetarnog poravnanja izmamljuje vam osmijeh, pogotovo zato što vi i vaš partner imate mnogo razloga za slavlje. To možete učiniti u pravom stilu, stvarajući savršenu atmosferu za romantičnu večer. Odvojite vrijeme za stvaranje fantastičnog okruženja sa svijećama, cvijećem, glazbom i, naravno, čokoladama kojima ćete se kasnije međusobno hraniti. Ovaj datum se ne zaboravlja u žurbi.

Nastavak na sljedećoj strani…

Vodoliji će biti uzvraćena ljubav, Ovan će imati problem s prošlošću, pred Bikom izazov, a OVAJ znak će imati susret s osobom iz snova!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top