U SKORIJOJ BUDUĆNOSTI! OVI znaci će ostaviti sve iza sebe i KRENUTI U NEPOZNATO

U SKORIJOJ BUDUĆNOSTI! OVI znaci će ostaviti sve iza sebe i KRENUTI U NEPOZNATO

11 ožujka, 2023 0 By Admin

VODOLIJA

Postoji vrlo velika vjerojatnost da u vašem životu postoji osoba sa kojom održavate tajnu vezu. Vaša tajna veza nije nešto prolazno i nije nešto što traje kraće vrijeme. Vaša tajna veza traje prilično dugo vremena, a da stvar bude kompliciranija, veže vas ljubav, a ne nešto prolazno.

Rastragani ste između osobe sa kojom ste u vezi i sa osobom u kojom ste u tajnoj vezi. Stvarnog partnera volite, ali partnera kojeg morate kriti, volite na jedan posve drugi način i teško vam je zamisliti život bez prisutnosti tajnog partnera.

Srce vuče na jednu stranu, a razum vuče na drugu stranu. Neprestana borba je u vama. Nezadovoljstvo, tuga, sreća, osjećaj krivnje… Miks raznih emocija koje vas lome. Možda se vi nećete uputiti u nepoznatom pravcu, ali ćete se uputiti u jedan posve drugi nepoznat život u kojemu sada ne možete znati kako će izgledati.

Vi ćete ipak napustiti vašeg stvarnog partnera i odlučiti potražiti zajedničku sreću i život sa tajnim partnerom koji uskoro neće biti tajni.U vašem slučaju srce će prevladati i srce će donijeti konačnu odluku.

Razum ovaj put ostaje poražen, a srce izlazi kao pobjednik. Da li ćete dobro odlučiti, zvijezde sada ne znaju. Vrijeme će pokazati da li je vaša odluka bila ispravna ili nije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zvijezde vam žele da pronađete svoju sreću, jer ste sami izabrali svoj put sreće i ostavili sve iza sebe, a za to je trebalo puno hrabrosti i rizika.

Stranice: 1 2