Expand To Show Full Article
TOKOM VIKENDA: OVIM znacima će se posrećiti na POSLOVNOM

TOKOM VIKENDA: OVIM znacima će se posrećiti na POSLOVNOM PLANU, a OVOM na LJUBAVNOM!

OVAN

Društveni događaji mogli bi vas dovesti u kontakt s intrigantnim novim ljudima koji dijele vaše interese. Ovo bi trebalo biti zadovoljstvo. Vaš um je brz i okretan, a radoznalost velika, tako da ćete mnogo dobiti od razgovora. Možda ćete čak planirati pohađati predavanja ili radionice sa svojim novim poznanicima kako biste saznali više o onome što vas sve zanima.

 

 

BIK

Danas biste možda željeli provesti neko vrijeme u vrtu. Zapravo, možda ćete imati niz zadataka za obavljanje po kući i dvorištu, ali možete imati i prijatelje koji vas čekaju. Svoje poslove možete obaviti brzo, pa čak i stvoriti nove i inovativne načine za njihovo obavljanje! Zanimljivi razgovori potiču vašu znatiželju kada provodite vrijeme sa svojim prijateljima.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Istraživanje vaših intelektualnih interesa moglo bi potaknuti vašu znatiželju, iako znanje koje steknete može izazvati više pitanja nego odgovora! Također ćete se htjeti sastati s bliskim prijateljima ili partnerom kako biste razgovarali o ovim novim informacijama. Ti ćeš učiti od njih i oni od tebe, pa bi ti do kraja dana trebala zujati u glavi.

 

 

RAK

Brojni mladi posjetitelji mogli bi doći u vaš dom s vijestima koje biste prenijeli i informacijama koje bi podijelili. Vjerojatno ćete većinu dana provesti radeći po kući ili dvorištu, u čemu jako uživate. Razgovori hrane vaš intelekt i pokreću vašu znatiželju. Osjećat ćete se vrlo pozitivno u vezi s tim što odlučite učiniti.

 

 

LAV

Vaš telefon možda neće prestati zvoniti danas. Prijatelji i obitelj mogu imati dobre vijesti i zanimljive informacije za razmjenu, pa ćete htjeti provesti puno vremena razgovarajući s njima. Možda ćete saznati o nekim novoobjavljenim knjigama koje vas zanimaju. Možda ćete morati obaviti i brojne zadatke, ali ćete se zabaviti radeći ih.

 

 

DJEVICA

Ovo je sjajan dan za planiranje novih projekata. Vaš um može biti posebno brz i pun ideja. Ovo bi se moglo pokazati vrijednim. Zapišite ideje koje ne možete odmah primijeniti kako ih ne biste zaboravili. Knjige, časopisi, razgovori i internet mogu biti bogati izvori inspiracije.

Nastavak na idućoj stranici…

TOKOM VIKENDA: OVIM znacima će se posrećiti na POSLOVNOM PLANU, a OVOM na LJUBAVNOM!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top