OVOM znaku otkrit će se VELIKA TAJNA IZ PROŠLOSTI i veza bi vrlo lako mogla završiti…

OVOM znaku otkrit će se VELIKA TAJNA IZ PROŠLOSTI i veza bi vrlo lako mogla završiti…

2 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Prema ljubavnom horoskopu, pokušat ćete se udvarati svojoj dragoj i uglavnom uspjeti u takvim pothvatima, te tako usrećiti svoju voljenu sa sobom. Budući da će položaj planeta biti povoljan, stoga dobro iskoristite ovo povoljno vrijeme. Ako vam se netko sviđa na poslu, onda vam se savjetuje da se ovaj tjedan ponašate pristojno dok s njim/njom razgovarate. Tako je rečeno jer je moguće da ne želite reći nešto što će vam pokvariti ono što imate. Također, trebali biste održavati određenu distancu dok razgovarate s njim/njom. Zbog dobrog ponašanja vašeg supružnika ovog tjedna vidjet ćete pravu ljubav u partnerovim očima. Zbog toga ćete se činiti da ga više privlačite.

 

 

BIK

Ovaj tjedan možete razumjeti da je ljubav jedinstven osjećaj. Osjećat ćete se bliže svojoj voljenoj osobi, a također ćete s njim podijeliti svoje osjećaje. S druge strane, netko poseban može pokucati na vrata života samaca ovog horoskopskog znaka. Međutim, prije nego što krenete naprijed, pokušajte znati lojalnost. Oženjenim domorocima ovaj tjedan može donijeti povoljne ishode u vašem životu. U takvoj situaciji, ako ste bili upleteni u nesuglasice sa svojim supružnikom, tada ćete to moći prevladati u ovom trenutku.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

U slučaju ljubavi, donošenje bilo kakve odluke tako što ćete postati pretjerano uzbuđeni ovaj tjedan može se pokazati štetnim za vas. U takvoj situaciji, ako ne želite dopustiti da se neka situacija pokvari, bilo bi vam bolje da ne donosite ishitrene odluke. Ovog tjedna shvatit ćete da ne samo vi nego i vaš partner također imate važan doprinos bračnom životu. Možda ćete se naći zarobljeni u problemu u kojem vaš partner može ići iznad vaših očekivanja i pomoći vam da se riješite tog problema.

 

 

RAK

Ovog tjedna neki bi ljubavnici mogli dobiti priliku vezati se za svog ljubavnika. Međutim, moraju pustiti svog ljubavnika da upozna obitelj i pokušati ih uvjeriti da prihvate vezu. Također, sugerira im se da budu ljubazni prema svima i da se ponašaju mudro. Tjedan će biti vrlo poseban s romantične točke gledišta jer će postojati nekoliko mogućnosti da vi i vaš supružnik imate intimnost u odsutnosti članova obitelji. Također, možda planirate uživati ​​u filmu dok jedete noću.

 

 

LAV

Ovaj tjedan morate podijeliti svoje osjećaje i razgovarati o svemu što se odnosi na prošlost sa svojim ljubavnikom. To će pomoći vašem ljubavniku da vas bolje razumije i time će vaša veza biti jača nego prije. Ovaj tjedan ćete uspjeti dobiti priliku da provedete vrijeme sa svojim partnerom. Također, možete donijeti odluku da imate dijete i u skladu s tim razmišljati o svojoj budućnosti.

 

 

DJEVICA

Ovog tjedna će vam bogatstvo biti naklonjeno i to će poboljšati vaš status i bit ćete hvaljeni utjecajem na osobe suprotnog spola. Također ćete primijetiti da će svi voljeti komunicirati s vama i podijeliti svoja iskustva. Ovaj tjedan, malo pozitivnosti i lijep osmijeh na licu vašeg supružnika pomoći će vam da se riješite svih tuga i boli. S tim u vezi, bit ćete skloniji imati više privlačnosti prema njima i to će vam donijeti nekoliko prednosti u vašem bračnom životu.

VAGA

Prema ljubavnom horoskopu, ovaj će tjedan ojačati vaš ljubavni život. U takvoj situaciji osjećat ćete se sretnim u vezi koju dijelite jedno s drugim i odlučite se da jedno drugo učinite svojim životnim partnerom. Za oženjene ljude ovaj tjedan će biti povoljan. Za to vrijeme vaš će supružnik postići golem uspjeh na svom radnom mjestu. Također, možete pripremiti njihova omiljena jela ili ih naručiti izvana, što će vašeg supružnika učiniti sklonijim vama.

 

 

ŠKORPIJA

Ovo vrijeme će biti vrlo povoljno za vaš ljubavni život. Najbolji dio je što se neki sretni mogu vjenčati sa svojom voljenom. Ovog tjedna oženjeni ovog horoskopskog znaka zaslužit će poštovanje u društvu zbog svog supružnika. Kao rezultat toga, i vi, dok se sami okušate, možete povesti svog partnera na izlet na njegovo omiljeno mjesto kako biste ga usrećili.

 

 

STRIJELAC

Ovog tjedna naići ćete na mnoge takve prilike koje vam mogu pomoći da svoj ljubavni život učinite još jačim. Za to vrijeme, ako je između vas i vaše voljene bilo bilo kakvog prethodnog spora, moći ćete ga u potpunosti riješiti svojim razumijevanjem. Ovaj tjedan bit će vrlo dobar za oženjene osobe. U ovo vrijeme ćete se vrlo dobro ponašati prema tazbini, zbog čega će i vaš supružnik biti pažljiviji prema vama.

 

 

JARAC

Tijekom tog vremena otkrit ćete da se osjećate malo više nego inače u objašnjavanju svog stajališta svom partneru. U takvoj situaciji, gubljenje kontrole tijekom tog vremena može dodatno povećati spor. Ovog tjedna strogo ste upućeni da vodite računa o željama svog supružnika dok donosite bilo kakvu odluku u vezi s vašim bračnim životom ili pravite bilo kakav plan. Jer ako ste napravili bilo kakav plan bez da ste pitali svog supružnika, postoji velika vjerojatnost da ćete od njih dobiti negativnu povratnu informaciju. Stoga, izbjegavajte to raditi, i ovaj tjedan će vam biti bolji

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Tijekom vremena moći ćete izraziti svoje osjećaje sa svojom posebnom osobom ili bliskim prijateljem, što će vam pružiti veliku utjehu. U potrazi za ljubavlju ovog tjedna, samci mogu svakome slijepo vjerovati. Zbog čega će se kasnije morati suočiti s ishodom. U takvom slučaju, tijekom tog vremena, dobivate upute da koristite svoj um. Ovaj tjedan strahuje se da bi vaš supružnik mogao učiniti nešto nehotice, zbog čega ćete se naljutiti na njega. No, tijekom tog vremena, izražavanje ljutnje na supružnika može vam se vratiti, jer je moguće da vaš partner reagira pogrešnim riječima. Stoga, kontrolirajte se.

 

 

RIBE

Ovog tjedna priroda vašeg ljubavnika bit će malo nestabilnija. Zbog toga će vaša ljubav i romansa krenuti po zlu. Dakle, ako želite sve učiniti normalnim, morat ćete izbjegavati stvari koje će naljutiti vašeg voljenog. Ovog tjedna moguće je da će se vašem partneru otkriti velika istina o vašoj prošlosti. Zbog toga, nesigurnost može porasti u njihovim umovima. U takvoj situaciji, umjesto da od svog partnera skrivate dezinformacije vezane za tu tajnu, sve informacije ćete morati sami podijeliti s njim.