Ovim znacima stižu dani SRETNIH DEŠAVANJA: Pred njima su najljepše promjene do sada!

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Vaš tjedan je u tome da konačno gledate kako vam se stvari odvijaju. Bili ste nestrpljivi, ali nije bilo izbora, morali ste se držati i čekati tko god ili što god je trebalo proći umjesto vas.

I ovog tjedna možete vidjeti kako se završava. Uzmite ono što ste naučili ovdje i iskoristite to. Ovo je tjedan novca za vas. Naučite kako uložiti svoje vrijeme i teško zarađeni novac.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Vaš ljubavni život je već dugo zvijezda padalica i ne izgleda kao da će uskoro završiti. Možete očekivati ​​da će tjedan proći dobro, do vikenda, gdje će jednostavno poletjeti kao raketa.

Osjetite energiju i moć onoga što jeste i znajte da koga god povedete sa sobom na ovu divlju vožnju. Voljet će te zbog toga — zauvijek.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ovaj tjedan pokazuje veliki potencijal za vas u smislu rada s vašim partnerom na najvažnijim pitanjima.

Dok vaše zajedništvo funkcionira jer se volite, primijetit ćete nešto drugo: možete se slagati na načine koji nemaju nikakve veze s ljubavlju.

Za neke može se pokrenuti partnerstvo druge vrste. Zamislite da uđete u posao sa svojom romantičnom ljubavlju? Sasvim je moguće, tijekom ovog tjedna.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Nesporazumi se rješavaju tijekom tjedna, što dovodi do novih i poboljšanih metoda; ovog tjedna naučit ćete što potiskuje gumbe vašeg partnera, kao i moći izreći svoje mišljenje kako biste im dali do znanja što pritiska vaše.

Jedna mala svađa dovest će do zanosnog novog razumijevanja.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Probudite se i pomirišite novu karijeru! Uključeno je, i bilo da se radi o polju zabave ili ima neke veze s bilo kojim brojem tvojih nevjerojatnih talenata, od tebe će se tražiti da se pojačaš i pokažeš što imaš.

Više ste nego spremni i niste mislili da možete izdržati još jednu minutu, ali evo ga, vaša velika operacija, kako kažu.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Imali ste otprilike onoliko koliko možete podnijeti od ljudi koji ne čitaju upute, ne rade svoj posao i ne pomažu.

Vaša anksioznost je na visokoj razini tijekom cijelog tjedna i ne možete se prestati žaliti. Znaš da si u pravu, a istina je da si u pravu.

Okruženi ste lijenim klošarima koji ne mrdnu prstom da bi radili bilo što osim pomicanja na svojim telefonima. Arg, toliko toga možete podnijeti!

Nastavak na idućoj stranici…

Ovim znacima stižu dani SRETNIH DEŠAVANJA: Pred njima su najljepše promjene do sada!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top