Expand To Show Full Article
OVAJ znak će dobiti OGROMAN NOVAC iz neočekivanih izvora, a OVAJ će saznati za svog tajnog obožavatelja... -

OVAJ znak će dobiti OGROMAN NOVAC iz neočekivanih izvora, a OVAJ će saznati za svog tajnog obožavatelja…

OVAN

Pazi! Vaši konkurenti mogu vas pokušati opteretiti pravilnim planiranjem. Ali moći ćete ih lako namazati! I neće im preostati ništa drugo osim da vas pohvale za vaša zalogaja. Upoznajte svoje najbolje prijatelje kako biste u tu mračnu situaciju unijeli malo lakoumnosti.

 

BIK

Možda sklapate jedan od najvećih zajedničkih poslova. Ali morate još jednom izričito spomenuti svoju misiju i ciljeve svom partneru. Ako dođe do svađe, možda ste vođeni impulsima i to je ono što trebate držati pod kontrolom. Sljedećih nekoliko dana možete posvetiti svojim intelektualnim aktivnostima ili proučavanju umjetničke strasti.

 

BLIZANCI

Ako razmišljate o tome što se danas kuha u kuhinji onda je vjerojatno dobro da to učinite. Vaše zvjezdice jamče vam danas gastronomski užitak. Pazite na svoje zdravlje i održavajte higijenu. Ovih dana ćete riješiti nesporazum s vašim prijateljem. Ogroman ovac možete dobiti iz neočekivanih izvora.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Vaše raspoloženje je razigrano i dramatično i privlačit će vas sve lijepe stvari. To može dovesti do nekih neplaniranih i nepotrebnih izdataka. Sve vaše potrage imat će estetski dodir. Također možete otići na neki tretman ljepote. Ovih dana ćete biti veselo raspoloženi, a to će stvoriti i druženje na vašem radnom mjestu.

 

LAV

Želja da budete uspješni može biti pojačana u vama! A možda ćete nastojati poboljšati svoje vještine pisanja i govorništva. Pokušajte pročitati neke korisne savjete kako to postići ili kontaktirajte iskusne ljude za bolje upute. Međutim, nemojte biti nemarni prema onima koji već dugo čekaju vašu pažnju i brigu.

 

DJEVICA

Dani su posebno pogodni za započinjanje nečeg novog. Ako ste razmišljali o promjeni posla ili karijere ili o prelasku na drugog poslodavca ili čak o započinjanju nove veze, onda su ovo savršeni za to. Čak i ako se potez čini riskantnim, riskirajte i vjerojatno će ispasti sjajan i upravo ono što ste trebali učiniti.

Nastavak na sljedećoj strani…

OVAJ znak će dobiti OGROMAN NOVAC iz neočekivanih izvora, a OVAJ će saznati za svog tajnog obožavatelja…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top