OVA 4 znaka će UŽIVATI u LJUBAVNOJ SREĆI kao NIKAD PRIJE, velika iznenađenja su pred njima…

OVA 4 znaka će UŽIVATI u LJUBAVNOJ SREĆI kao NIKAD PRIJE, velika iznenađenja su pred njima…

24 veljače, 2024 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ako postoji nešto što ste odgađali u smislu ljubavi, onda je ovo tjedan kada ćete se konačno uhvatiti u koštac s tim. Ne radi se o pitanju samopouzdanja, iako će vam planete veliku dozu toga, već o tome da vam je muka od toga da samo bude.

Možda vas čeka više prekida nego romantičnih trenutaka, ali potrebno je pozabaviti se onim što vam se sada događa u životu kako biste mogli stvoriti prostor za više ljubavi.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Bili ste usred temeljne promjene svog života i ovaj tjedan nije iznimka. Iako postoji mnogo mogućih trenutaka ljubavi, budite sigurni da ste spremni prihvatiti pozitivne promjene koje one donose.

Položaj planeta će ovog tjedna napraviti valove u vašim odnosima jer odjednom žudite za promjenama koje su vas prije plašile. Pokušajte ne razmišljati previše prije nego što napravite taj skok jer biste se mogli odvratiti od najbolje stvari koja vam se ikada dogodila.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ovo je jedan od onih tjedana kada ćete se možda morati uštipnuti kako biste dokazali da je to stvarno. Nakon toliko slomljenog srca, pa čak i gubitka u vašem romantičnom životu, postojao je dio vas koji je izgubio nadu da će ikada ponovno pronaći ljubav.

Ne samo ljubav, nego netko tko te istinski osvijetli iznutra. Čak i ako ste s vremena na vrijeme igrali ulogu nevjernika, nikada niste bili ono što ste bili, a ovaj tjedan vam daje dokaz što se događa kada to jednostavno dopustite.

Bilo da se radi o vanjskim promjenama ili samo konačno shvatite što imate, tjedan je da konačno prihvatite da je ljubav stvarna i da ste je pronašli.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ovog tjedna ili će stvar biti sjajna ili će krenuti na gore. Zapravo ne postoji nešto između, ali što god da se dogodi, za vaše je najveće dobro čak i ako je u to trenutno teško povjerovati.

Ili ćete dobiti potvrdu svoje veze ili ćete saznati da nije onakva kakvu ste mislili da jeste i da se bliži kraju. Nitko nije sretan zbog kraja veze, čak i ako znate da je to najbolje, ali mi saznajemo istinu kada nam je suđeno, a ovo je tjedan u kojem ćete.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Nemate problema pratiti svoje srce i činiti velike geste kada je ljubav u pitanju, ali ponekad vam nedostaje stabilnost da biste ove veze ponijeli na daljinu.

Ovog tjedna sve se mijenja. Imat ćete najbolje od oba svijeta; vaše srce i dugoročne temelje koje su mu potrebne da bi trajale zauvijek. Ovaj tjedan nemate previše razloga za brigu, samo pazite da govorite iz srca, a ne samo da ga slijedite.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Promjena može doći sporo, ali također može žuriti. Ovo je tema ovog tjedna za vas.

Kada ljubav dođe, vaš posao u ovom sljedećem poglavlju je da joj vjerujete. Ako ju brzo izbrišete iz straha, onda to znači da još morate obaviti još neke iscjeljenja. Ali nemojte zaboraviti da ne moramo birati ljubav ili iscjeljenje jer najbolja vrsta ljubavi je ona koja nam pomaže da ozdravimo.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Kako tjedan počinje, može vam se činiti da se stvari o kojima ste samo sanjali zapravo počinju događati. Normalno je preispitivati ​​stvari, posebno ljubav, kada vam se odjednom učini sve što ste ikada željeli jer ste se navikli primati samo bilješke. Smatrajte da je vaša karma plaćena i naučene lekcije.

Ovo je potpuno novo poglavlje za vas, ono koje se više vrti oko toga da prihvaćate zdravu ljubav koju ste željeli umjesto da se zaglavite u igrama uma onoga u čemu ste prije bili. Samo pazite da zapamtite da vaša vrijednost nije nešto što moraš zaraditi, ali nešto što jednostavno jesi.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Čini se kao da je život za vas uzeo nagli uspon. Vaša energija, pa čak i pozitivnost, vratili su vam se i ponovno se osjećate punije nade i optimizma u pogledu života. Dio toga je ipak to što se općenito osjećate drugačije u vezi sa životom, pa vam se može činiti da konačno naučite što znači živjeti umjesto da samo preživljavate. Potražite prilike ili čak suptilne promjene koje mogu biti dio većih promjena koje dolaze.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

U nekom trenutku morate odlučiti ne samo što je za vas ljubav, već i kakav ćete život voditi. Uvijek ste u potrazi za boljim. Za potpuniju ljubav, za više avanture, čak i za više znanja. Ono što ipak morate naučiti je da se osjećaj više ne otkriva uvijek tamo, već iznutra.

Nije da je mjesto gdje ste u konačnici ono gdje morate ostati, bilo u vezi ili čak u kući, ali dok ne budete više za sebe, ništa vas više neće moći ispuniti.

Imate mogućnost iskoristiti neke od poslova u sjeni ovog tjedna koji će vam pomoći upravo u tome. Dok se krećete kroz tjedan, samo imajte na umu da ako ne radite ništa drugačije, ništa se također ne mijenja.

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Postoje tjedni kada se osjećate na vrhuncu svoje igre, a postoje i drugi u kojima se borite da držite glavu iznad vode. Ovaj tjedan bit će za vas test u vašoj vezi. To ipak ne znači samo posao i bez igre jer će se položaj planeta pobrinuti da vam daju priliku za ljubav.

Ali morate pogledati kako pristupate svojoj vezi i pokušavate li još uvijek raditi ono što ste uvijek radili ili pristupate li tome sada sa svom mudrošću naučenih lekcija. Što više pokušavate utjeloviti ovo novo jastvo koje ste izrasli, to ćete imati više nevjerojatnih trenutaka u ljubavi. Odnosi se mijenjaju, ali obično je to uvijek na bolje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Koliko god da ste po prirodi neovisni, to ne znači da vam je to uvijek od koristi u vezama. Paradoks je da vas ljubav ne bi trebala htjeti mijenjati, ali biste trebali htjeti rasti kako biste mogli ustati u susret. Neovisnost je divna osobina jer je autonomna i zadužena za svoj život.

Ali ponekad, ako se radi previše, to je reakcija na traumu jer nemate osjećaj da je itko tu za vas. Ovaj tjedan u ljubavi možda ćete morati vidjeti gdje se pokušaj da budete jaki zapravo držao podalje od onoga što želite i da ćete ovaj put morati odlučiti da mu se potpuno predate. Vrijeme je da još jednom odlučite vjerovati ljubavi.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Kako tjedan počne, osjećat ćete se stvarno puni samopouzdanja u odjelu samoljublja koji će vam pomoći da se počnete drugačije pojavljivati ​​u vašim odnosima.

Nestala je vaša pretjerano požrtvovna verzija. Sada još uvijek dajete, ali također pazite da stvorite prostor i za primanje. Nećete se svima svidjeti ovaj novi vas, ali to je ono čemu služe solarni povrati.

Energija ovog tjedna nije toliko vezana za završetke u vezama, već vi dižete ulog, što znači da će vaš partner morati pojačati svoju igru ​​kako bi držao korak s vama.