Expand To Show Full Article
OVA 4 znaka će UŽIVATI u LJUBAVNOJ SREĆI kao NIKAD PRIJE, velika iznenađenja su pred njima... -

OVA 4 znaka će UŽIVATI u LJUBAVNOJ SREĆI kao NIKAD PRIJE, velika iznenađenja su pred njima…

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ako postoji nešto što ste odgađali u smislu ljubavi, onda je ovo tjedan kada ćete se konačno uhvatiti u koštac s tim. Ne radi se o pitanju samopouzdanja, iako će vam planete veliku dozu toga, već o tome da vam je muka od toga da samo bude.

Možda vas čeka više prekida nego romantičnih trenutaka, ali potrebno je pozabaviti se onim što vam se sada događa u životu kako biste mogli stvoriti prostor za više ljubavi.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Bili ste usred temeljne promjene svog života i ovaj tjedan nije iznimka. Iako postoji mnogo mogućih trenutaka ljubavi, budite sigurni da ste spremni prihvatiti pozitivne promjene koje one donose.

Položaj planeta će ovog tjedna napraviti valove u vašim odnosima jer odjednom žudite za promjenama koje su vas prije plašile. Pokušajte ne razmišljati previše prije nego što napravite taj skok jer biste se mogli odvratiti od najbolje stvari koja vam se ikada dogodila.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ovo je jedan od onih tjedana kada ćete se možda morati uštipnuti kako biste dokazali da je to stvarno. Nakon toliko slomljenog srca, pa čak i gubitka u vašem romantičnom životu, postojao je dio vas koji je izgubio nadu da će ikada ponovno pronaći ljubav.

Ne samo ljubav, nego netko tko te istinski osvijetli iznutra. Čak i ako ste s vremena na vrijeme igrali ulogu nevjernika, nikada niste bili ono što ste bili, a ovaj tjedan vam daje dokaz što se događa kada to jednostavno dopustite.

Bilo da se radi o vanjskim promjenama ili samo konačno shvatite što imate, tjedan je da konačno prihvatite da je ljubav stvarna i da ste je pronašli.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ovog tjedna ili će stvar biti sjajna ili će krenuti na gore. Zapravo ne postoji nešto između, ali što god da se dogodi, za vaše je najveće dobro čak i ako je u to trenutno teško povjerovati.

Ili ćete dobiti potvrdu svoje veze ili ćete saznati da nije onakva kakvu ste mislili da jeste i da se bliži kraju. Nitko nije sretan zbog kraja veze, čak i ako znate da je to najbolje, ali mi saznajemo istinu kada nam je suđeno, a ovo je tjedan u kojem ćete.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Nemate problema pratiti svoje srce i činiti velike geste kada je ljubav u pitanju, ali ponekad vam nedostaje stabilnost da biste ove veze ponijeli na daljinu.

Ovog tjedna sve se mijenja. Imat ćete najbolje od oba svijeta; vaše srce i dugoročne temelje koje su mu potrebne da bi trajale zauvijek. Ovaj tjedan nemate previše razloga za brigu, samo pazite da govorite iz srca, a ne samo da ga slijedite.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Promjena može doći sporo, ali također može žuriti. Ovo je tema ovog tjedna za vas.

Kada ljubav dođe, vaš posao u ovom sljedećem poglavlju je da joj vjerujete. Ako ju brzo izbrišete iz straha, onda to znači da još morate obaviti još neke iscjeljenja. Ali nemojte zaboraviti da ne moramo birati ljubav ili iscjeljenje jer najbolja vrsta ljubavi je ona koja nam pomaže da ozdravimo.

Nastavak na idućoj stranici…

OVA 4 znaka će UŽIVATI u LJUBAVNOJ SREĆI kao NIKAD PRIJE, velika iznenađenja su pred njima…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top