LJUBAVNI HOROSKOP za 12. Mart: Jedna ljubav će danas biti OSUĐENA NA PROPAST…

OVAN

Dan je idealan za planiranje nekih obiteljskih aktivnosti. Odvedite svoju djecu na igru ​​s loptom, u park ili muzej. Također možete zakazati vrijeme provedeno s roditeljima ili braćom i sestrama. Večer je posebno pogodna za romantiku, ali trebali biste se truditi za intimno okupljanje, a ne za veliku zabavu. Obiteljske obveze sada će imati prioritet.

 

 

BIK

Dan je savršen za podizanje vašeg odnosa na novu razinu. Ako ste s nekim išli čvrsto, možda će danas biti dan kada je to konačno riješeno. Možda se čak odlučite osnovati obitelj. Samci imaju velike šanse da upoznaju nekoga novog koji će vjerojatno imati važnu ulogu u budućnosti. Svakako provedite vrijeme sa svojim najmilijima.

 

 

BLIZANCI

Možete se dobro odnositi prema svima sa kojima danas naiđete. Ali to ne znači da vam mogu savršeno odgovarati. Bit će prerano to nazvati “ljubavlju na prvi pogled” za nekoga tko bi vas mogao privući! Napravite korak unatrag i počnite analizirati kako je bilo i kako će biti u budućnosti, nastavite s tom osobom u životu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Pravo je vrijeme za planiranje velikih promjena pozitivne prirode u vašem odnosu. Spremni ste za prelazak na sljedeću razinu, ali morate napraviti prvi korak. Prirodno ste suzdržani i ovo je ostavilo vašeg partnera u mraku o vašim pravim osjećajima. Samo ogolite svoje srce i vidjet ćete da svo nepovjerenje nestaje iz vaše veze.

 

 

LAV

Postoje jaki pokazatelji uplitanja treće strane u vašu romantičnu vezu. Vas ili vašeg partnera može privući druga osoba. Jedna od vaših prošlih ljubavi može ponovno ući u vaš život. Smetnje mogu doći čak i od bliskih prijatelja ili roditelja vas ili vašeg partnera. Potrebno je stati jedno uz drugo čvrsto protiv svih.

 

 

DJEVICA

Možda ćete danas naići na nove poznanike ili prijatelje! Pomoći će vam da razumijete dublje značenje ljubavi i osnažit će vas da napravite razliku između površne i prave ljubavi! Tako ćete biti bolji sudac pri odabiru prave osobe za sebe! Budite ljubazni prema svakome tko vam danas naiđe!

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 12. Mart: Jedna ljubav će danas biti OSUĐENA NA PROPAST…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top