Evo koga će BIVŠI moliti za još jednu šansu, a kome slijedi NOVI POČETAK…

Evo koga će BIVŠI moliti za još jednu šansu, a kome slijedi NOVI POČETAK…

9 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Vjerojatno ćete biti slomljeni s nogu gestom koju vaš partner odluči učiniti. Ako ste navikli na intimne večere, pripremite se za večerašnje bučno, ali prijateljsko obiteljsko okupljanje i obrnuto. Ako ste slobodni, ova vam gesta može pomoći da svog budućeg partnera vidite u novom svjetlu i u skladu s tim donosite odluke o budućnosti.

 

 

BIK

Možda ćete se morati svađati sa svojim partnerom kako biste ga spriječili za njegovo dobro. Možda neće pozdraviti naše mišljenje, ali morate ga natjerati da razumije vaše stajalište. Nemojte se previše mučiti jer ćete izgubiti svoju važnost. Svađe neće dugo trajati i pred kraj dana ćete zadobiti više poštovanja od strane partnera.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ćete naići na nove poznanike ili prijatelje! Pomoći će vam da shvatite dublje značenje ljubavi i osnažit će vas da razlikujete površnu i pravu ljubav! To će vas učiniti boljim sucem da odaberete pravu osobu za sebe! Budite ljubazni prema svima koji vam naiđu! Vjerojatno ćete naići i na bivšeg koji će vas moliti da još jednom probate.

 

 

RAK

Danas ćete biti neuobičajeno agresivni u ljubavi. Vaš će partner vjerojatno biti prilično začuđen jer je navikao na nježne romantične geste s vaše strane. Ali svidjet će mu se vaš novi stil i bit će vam više nego prikladan. Istražite različite dimenzije vašeg odnosa i narednih dana. Bit ćete ugodno iznenađeni.

 

 

LAV

Spremni ste slušati druge i možda ćete naići na nekoga tko beskrajno priča o životu i ljubavi! Imate sreće! Ova vas osoba može počastiti savršenom vezom za cijeli život. Planirajte više sastanaka s tom osobom i nemojte se stidjeti pristupiti toj osobi kada je to potrebno.

 

 

DJEVICA

Nedavno ste se pokrpali s nekim u romantičnoj vezi. Ovu osobu poznajete dugo, ali sada ste zapanjeni kad vidite drugu stranu te osobe. Ne uspijeva razumjeti vaše težnje i ispuniti vaša očekivanja. Dajte mu malo vremena i on će djelovati zrelo, iako postupno, ali hoće.

VAGA

Ovo je vrijeme za laganu zabavu. Dani su savršeni za romantiku i provođenje u zabavnim aktivnostima sa svojim partnerom. Iako vaše brige neće magično nestati, osjećat ćete se puno lakše i moći ćete za sada odložiti svoje probleme dok uživate u ovom posebnom vremenu. Samci mogu upoznati potencijalne dugoročne partnere na društvenom skupu.

 

 

ŠKORPIJA

Čini se da se dobro slažete s kratkoročnim vezama, ali uskoro biste mogli razviti žudnju za pravom ljubavi! Pomalo ste impulzivni i brzopletog temperamenta. To vam stvara prepreku da budete dio dugoročne veze. Pokušajte kontrolirati promjene raspoloženja i vrlo brzo ćete se smjestiti s pobožnom dušom.

 

 

STRIJELAC

Beskorisno je vući vezu iz čistog razloga što ste u vezi dugo vremena. Danas se možete osjećati slabo zbog nesigurnosti i mentalne nestabilnosti. Nemojte se osjećati krivim. Veza nije vrijedna pridržavanja. Krenuti dalje. Odlučite se danas. Mogli biste se povući iz svoje veze ako budete dovoljno jaki; već sutra.

 

 

JARAC

Nakon što ste doživjeli sušu, vaš će ljubavni život danas vjerojatno postati prilično aktivan. Vaš partner vas je vjerojatno ignorirao i sada će udvostručiti napore da nadoknadi ovu nepažnju. Ne budite agresivni u ljubavi. Umjesto toga, uživajte u onom što vam drugi poklanjaju. Morate se prestati držati pritužbi i žaljenja iz prošlosti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Dani su najprikladniji za polaganje starih duhova na počinak jer katarzični utjecaji dolaze u igru. Novi počeci naznačeni su na svim frontama. Možete obnoviti svoje obećanje da ćete se voljeti, ili ćete možda upoznati nekoga tko će uvesti novo poglavlje u vašem životu. Morate identificirati što vas koči kako biste se mogli prepustiti i krenuti naprijed prema novom životu.

 

RIBE

Vanjski stres od posla i drugih aspekata života utjecat će na status vaše veze upravo sada. Ako se možete sjetiti važnosti odnosa i potrebe da svoju karijeru i obiteljski život držite strogo odvojenim, lako ćete prebroditi ovu oluju. Partner će vam biti velika podrška iako vam može trebati dosta vremena prije nego što shvatite njegovu vrijednost.