Evo koga će BIVŠI moliti za još jednu šansu, a kome slijedi NOVI POČETAK…

OVAN

Vjerojatno ćete biti slomljeni s nogu gestom koju vaš partner odluči učiniti. Ako ste navikli na intimne večere, pripremite se za večerašnje bučno, ali prijateljsko obiteljsko okupljanje i obrnuto. Ako ste slobodni, ova vam gesta može pomoći da svog budućeg partnera vidite u novom svjetlu i u skladu s tim donosite odluke o budućnosti.

 

 

BIK

Možda ćete se morati svađati sa svojim partnerom kako biste ga spriječili za njegovo dobro. Možda neće pozdraviti naše mišljenje, ali morate ga natjerati da razumije vaše stajalište. Nemojte se previše mučiti jer ćete izgubiti svoju važnost. Svađe neće dugo trajati i pred kraj dana ćete zadobiti više poštovanja od strane partnera.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ćete naići na nove poznanike ili prijatelje! Pomoći će vam da shvatite dublje značenje ljubavi i osnažit će vas da razlikujete površnu i pravu ljubav! To će vas učiniti boljim sucem da odaberete pravu osobu za sebe! Budite ljubazni prema svima koji vam naiđu! Vjerojatno ćete naići i na bivšeg koji će vas moliti da još jednom probate.

 

 

RAK

Danas ćete biti neuobičajeno agresivni u ljubavi. Vaš će partner vjerojatno biti prilično začuđen jer je navikao na nježne romantične geste s vaše strane. Ali svidjet će mu se vaš novi stil i bit će vam više nego prikladan. Istražite različite dimenzije vašeg odnosa i narednih dana. Bit ćete ugodno iznenađeni.

 

 

LAV

Spremni ste slušati druge i možda ćete naići na nekoga tko beskrajno priča o životu i ljubavi! Imate sreće! Ova vas osoba može počastiti savršenom vezom za cijeli život. Planirajte više sastanaka s tom osobom i nemojte se stidjeti pristupiti toj osobi kada je to potrebno.

 

 

DJEVICA

Nedavno ste se pokrpali s nekim u romantičnoj vezi. Ovu osobu poznajete dugo, ali sada ste zapanjeni kad vidite drugu stranu te osobe. Ne uspijeva razumjeti vaše težnje i ispuniti vaša očekivanja. Dajte mu malo vremena i on će djelovati zrelo, iako postupno, ali hoće.

Nastavak na sljedećoj strani…

Evo koga će BIVŠI moliti za još jednu šansu, a kome slijedi NOVI POČETAK…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top