DOLAZE IM VELIKI PROBLEMI i TEŠKI DANI: Zvijezde UPOZORAVAJU OVA 2 znaka kako bi mogli IZBJEĆI PROBLEME!

Položaj planeta bit će nepovoljan za ova dva znaka u periodu koji slijedi. Zato im ništa neće polaziti za rukom, te im slijede brojna negativna događanja. Ipak, ovi znakovi ne bi trebali gubiti nadu jer će sve loše jednom proći, potrebno je samo malo strpljenja da izdrže loš period pred njima…

 

RAK

Slijedi vam nekoliko loših dana na poslu jer ćete učiniti neke stvari koje nisu tipične za vas. Loše poslovne odluke zakomplicirat će vam odnose sa radnim kolegama i to će vas najviše mučiti. Ništa vam neće polaziti za rukom i poslovni problemi će se samo nizati.

Sve to će vas izbaciti iz takta i dovesti u situaciju da učinite krive korake. Postupci nekih vaših prijatelja također vam neće ići na ruku jer ćete smatrati da nisu dobro postupili prema vama. To će zahladiti odnose sa tim osobama, a to vam nikako nije potrebno.

Morat ćete se maksimalno suzdržati od reakcija na postupke vaših bližnjih ako ne želite ostati bez prijatelja. Ni u ljubavi vam neće ići po planu, jer će vas nervoza sputavati i pogoršati odnose sa partnerom. Zaista vrlo teško razdoblje je pred vama pa ćete zaista morati paziti kako se ophodite sa bližnjima, poslovnim kolegama, partnerom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Inače biste mogli dugo žaliti zbog ishitrenih odluka koje bi mogli u afektu donijeti. To bi bilo jako loše za vas na duži period, zato pamet u glavu i oprezno u ophođenju sa svima.

Nastavak na idućoj stranici…

DOLAZE IM VELIKI PROBLEMI i TEŠKI DANI: Zvijezde UPOZORAVAJU OVA 2 znaka kako bi mogli IZBJEĆI PROBLEME!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top