Ako ste Škorpija, Strijelac i OVAJ znak, ova nedelja, 12. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Škorpija, Strijelac i OVAJ znak, ova nedelja, 12. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

11 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Ako si dopustite da se priklonite, već znate što će vam donijeti sljedećih nekoliko godina. Čak i ako se neznatno razlikuje, u svom srcu znate da će se sve promijeniti i, u konačnici, na bolje. Mars završava svoj boravak u vašem romantičnom sektoru, gdje je bio od kraja kolovoza 2022. Nadajmo se da ste iskoristili ovu energiju i naučili mnogo o odlukama koje donosite u ljubavi.

Kako se Mars u Blizancima sjedinjuje s Venerom u Ovnu, od vas će se tražiti da pojačate. Podići se na razinu života kojeg zaslužuješ, sjedeći točno ispred tebe. Za vas, ovdje postoji teška romantična tema, koja označava veću predanost, ljubav, pa čak i obiteljsku situaciju nego što ste ikada imali. Danas ćete osjećati veće uzbuđenje zbog onoga što je ispred vas, a ne tugu zbog onoga što je iza vas, što će učiniti razliku u prihvaćanju vašeg potpuno novog poglavlja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Prolazite kroz važnu tranziciju u svom životu od kolovoza zbog Marsovog putovanja kroz Blizance. Mars vlada akcijom, ambicijom i strašću. Blizanci donose vaše izbore i odluke u vezi s vašim domom, obitelji i iscjeljenjem. Mogli ste se preseliti ili se netko doselio tijekom tog vremena, ili je produbljivanje i razvoj obitelji činilo najveći dio vašeg rasta.

No, što god da je bilo, još nije gotovo. Kako se Mars u Blizancima sjedinjuje s Venerom u Ovnu, kombinirajući vaš dom i obiteljski sektor zajedno s vašom arenom vrijednosti i značenja, ne samo da ćete biti na mjestu gdje možete financijski osigurati svoje snove, već ćete se početi osjećati kao svoj život temelji se na onome što vam je najvažnije.

Stranice: 1 2