ŽENA BLIZANCI zna OPROSTITI i TEŠKO ODLAZI, ali kada ode, njeno ZBOGOM DUGO ODZVANJA!

Žena Blizanci zaista ima veliko srce kao malo tko. Srce joj puno ljubavi i brige. Nježna je, emotivna i suosjećajna. Ima dosta strpljenja i razumijevanja za druge ljude. Ona ponekad zna oprostiti ono što gotovo nitko ne bi. Ona zna i može, jer njeno srce je veliko kao svemir.

Ona uvijek pokušava naći logično mišljenje zašto je netko postupio onako kako nije trebalo. Pokušava razumjeti, a ne odmah osuditi kako to većina radi. Mnogi misle zbog njene dobrote da će lako s njom. Da, istina je da je dobra, velikodušna i da ima razumjevanja za svakoga, ali varate se ako mislite da sa ženom blizanci možete kako hoćete.

Ona je dobra, ali nije glupa, a to mnogi shvate nakon što ju pokušaju izigrati i prevariti. Žena blizanci će vam oprostiti, imat će tolerancije i strpljenja sa vama, ali ako ode, njeno zbogom jako dugo odzvanja. Ona nije jedna od onih osoba koja preko noći mijenja mišljenje.

Ona nije od onih koja danas ode, a sutra se vrati. Ne, ona nije takva. Ona će prije nego ode jako puno trpjeti, ali ako ode, više se ne vraća. No, nije ona tada na gubitku, nego ona osoba koja ju je povrijedila i razočarala i nešto još gore. Ima ženu blizanac u svome životu je pravi blagoslov. Imati ju u životu znači imati nekoga na koga ćete se uvijek moći osloniti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nekoga tko će dan i noć tu biti za vas. U njenom srcu ima dobrote i ljubavi za cijeli svijet. Ako imate ženu blizanci u svome životu…

Nastavak na idućoj stranici…

ŽENA BLIZANCI zna OPROSTITI i TEŠKO ODLAZI, ali kada ode, njeno ZBOGOM DUGO ODZVANJA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top