VODOLIJA- inteligentna, vrijedna, borbena! Život ju nikada nije mazio, ali poslije svakog pada, USTAJE JOŠ JAČA! Ona je ŽENA RATNICA!

VODOLIJA- inteligentna, vrijedna, borbena! Život ju nikada nije mazio, ali poslije svakog pada, USTAJE JOŠ JAČA! Ona je ŽENA RATNICA!

10 ožujka, 2023 0 By Admin

Veoma su društvena bića. Vole ljude i vole biti okružene ljudima.

Lijepo se osjećaju u većim skupinama ljudi. Vole život i žive ga najbolje što znaju. Odličan je prijatelj, iako joj svatko ne može biti prijatelj. Vodolija ima puno poznanika, ali ne i prijatelja.

Ona radi veliku razliku između prijatelja i poznanika. Pravi prijatelj je za nju kao član obitelji za kojeg će uvijek biti na raspolaganju ukoliko će zatrebati pomoć.

Zbog svoje ineligencije, vrlo vješto barataju sa riječima i svojim prijateljima ili obitelji uvijek daju pametan savjet.

Kao što je rečeno, voli društvo, ali ako se ne osjeća dobro, tada želi biti potpuno sama. Daleko od svih, svega i svačega da obnovi svoju energiju.

Vodolija voli slobodu. Ne voli ograničenja, ne voli nametanja, ne voli kada ju sputavaju.

Ona želi imati potpunu slobodu i kontrolu nad svojim životom i želi imati potpunu slobodu govora. Iskrena je i ne morate strahovati da će vas povrijediti, lagati ili izmanipulirati.

Vodolija ako nekoga i povrijedi, to se desi slučajno, a nikako namjerno.

Bez obzira što je iskrena i što će uvijek reći onako kako misli, vrlo je pažljiva u odnosu sa ljudima i pazi da njena iskrenost nekoga ne povrijedi. Ona će pronaći način kako da na lijep način ipak kaže sve onako kako misli.

Za Vodoliju znaju reći da je hladna i bezosjećajna, ali to je daleko od prave istine.

Ona samo ima masku zaštite, jer se boji pretjerane prisnosti i bliskosti sa ljudima da ju ne povrijede. Njena maska je zapravo njena osobna zaštita. Potrebno joj je dosta vremena da nekome zaista u potpunosti vjeruje. Za svoje voljene napravit će sve što je u njenoj moći.

Veliki je zaštitnik osoba koje vole. Žrtvovat će sebe ako treba da zaštiti ili pomogne.

Vodolija u svima traži samo poštenje i iskrenost. Ako toga nema, u stanju je prekinuti i neke obiteljske odnose. Njoj nije bitno da li se radi o prijatelju ili članu obitelji.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Da bi Vodoliju imali kraj sebe, trebate imati one osnovne kvalitete koje bi svaki čovjek trebao imati, ali nema. Trebate ju poštovati, jer ona vas skakako hoće.

Stranice: 1 2