VAGA – tuđe neće poželjeti, ali ono što je njeno, čuvat će i braniti životom ako treba, nitko nije veći zaštitnik voljenih od Vage…

VAGA – tuđe neće poželjeti, ali ono što je njeno, čuvat će i braniti životom ako treba, nitko nije veći zaštitnik voljenih od Vage…

10 ožujka, 2023 0 By Admin

Vaga je vrlo često jako komunikativna i vrlo rado viđena u društvu. Svojom veselom naravi zabavlja druge, pa se drugi osjećaju vrlo ugodno u društvu Vage. U ljubavi je slična kao i u prijateljstvu. Vaga nije tip osobe koja će mijenjati partnere. Ona želi pravu i iskrenu ljubav.

Od malih nogu sanja o obitelji i djeci. Vaga će ostati sama sve dok ne bude sigurna u odabir svog partnera sa kojim će moći ostvariti potpunu sreću i ljubav za čitav život. Tada njena ljubav i vjernost ne poznaje granice. Cijeli svoj život posvetit će partneru, odnosno zajedničkom životu i stvaranju obitelji.

Vrlo je požrtvovana, pa nije rijetkost da se žrtvuje za obitelj, a ponekad i za druge koje beskrajno voli. Vage su najčešće jako dobri roditelji. Također često postižu uspjehe, pa nije rijetkost da zbog svoje uspješnosti budu meta ljubomornih osoba. U poslu su vrlo pedantne i točne.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne vole rizik, ali nije isključeno da se neće upustiti u rizik ukoliko smatraju da je taj rizik sveden na minimum i da će vjerojatno profitirati iz tog rizika. Vaga je vrlo oprezna, precizna i točna i zato su njene greške svedene na minimum. U poslovnom životu nije sebična. Rado će pokazati i pomoći drugima. Vaga ima daleko više vrlina nego mana.

Stranice: 1 2