VAGA – DOBAR i VJERAN prijatelj. Držat će vas kao kap vode na dlanu sve dok ju ne iznevjerite, tad će ZABORAVIT DA POSTOJITE…

Često je primjer i uzor drugima.Prijateljstvo je bitna odlika Vage. Vrlo je dobar i vjeran prijatelji. Zauzvrat ne traži ništa više od čistog prijateljstva i jasnih odnosa i zato ne prihvaća lažna prijateljstva…

Vaga je od uvijek zračila pozitivnom energijom. Ta pozitivna energija bitno utječe na njen život i život svih sa kojima je u kontaktu.

Takav životni stav donosi puno uspjeha kako na poslovnom planu, tako i na ljubavnom i obiteljskom. Mnogo truda je potrebno uložiti da bi se život sredio na način kako je to zamišljeno, ali za ovaj znak to nije nikakav problem.

Jako dobro se pripadnici vage snalaze u poslovnom svijetu. Staloženi su i marljivi, dobro će promisliti prije nego li krenu u neku poslovnu avanturu. Realno gledaju na svijet oko sebe i dobro znaju što si mogu priuštiti, a što ne.

Svaka poslovna odluka temelji se na opsežnoj analizi i realnom sagledavanju stvari, tako da je uspjeh gotovo zagarantiran.

Takav rad im donosi dobre pozicije u poslovnoj hijerarhiji pa se vrlo dobro snalaze na mjestima šefova i lidera kompanije za koju rade. Sagledavanje činjenica, precizno odvagivanje poslovnih prilika i odnosa unutar kompanije, donosi im i moralnu i financijsku korist.

Zaista pravi poslovni ljudi, uspješni i cijenjeni u poslovnom svijetu su pripadnici ovog znaka.

Vagen su uvijek primjer drugima i uzor u kojega se ljudi vole ugledati. Vrlo su inteligentni i jako teško je manipulirati takvim osobama. Kritike vezane uz posao shvaćaju ozbiljno i ne doživljavaju ih kao uvrede.

Svaku kritiku dobro analiziraju i pokušavaju izvući pouku za budući uspješan rad. Takve kritike ne doživljavaju često jer su vrlo odgovorni u onome što rade, ali kada dođe do njih, prihvačaju je i ispravljaju vlastite greške.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Pravi primjer su za one koji tek ulaze u poslovni svijet i zato su ćesto spominjani u društvu, uvijek u pozitivnom kontekstu. Vaga je…

Nastavak na idućoj stranici…

VAGA – DOBAR i VJERAN prijatelj. Držat će vas kao kap vode na dlanu sve dok ju ne iznevjerite, tad će ZABORAVIT DA POSTOJITE…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top