SLOMLJENO SRCE: OVA 2 znaka moraju biti SPREMNI NA SVE – imat će razloga za TUGU i VELIKU BOL!

SLOMLJENO SRCE: OVA 2 znaka moraju biti SPREMNI NA SVE – imat će razloga za TUGU i VELIKU BOL!

30 ožujka, 2023 0 By Admin 2

Negativna događanja na ljubavnom planu koja traju već neko vrijeme donijet će tugu i bol pripadnicima ova dva znaka. Slomljeno srce je sudbina od koje ne mogu pobjeći, barem ovaj put.

Nekome će slomljeno srce donijeti i novu nadu da će prava ljubav ipak doći u njihov život, tu nadu nikada ne smiju izgubiti jer će ljubavna sreća ipak pokucati na njihova vrata.

 

JARAC

Kada razmišljate o sreći, uvijek mislite na ljubavnu sreću. Niste je do sada imali previše, a tako će se i nastaviti. Zvijezde vam predviđaju skori prekid vaše ljubavne veze jer postoje problemi koje vaš partner i vi ne možete riješiti. Koliko god ljubavi bilo među vama, problemi su ti koji će, barem vama, donijeti ono što ne želite, slomljeno srce.

Grubo je reći da ste već navikli da svaka vaša veza završava brzo, ali to je istina od koje ne možete pobjeći. Za vas postoji ljubav negdje, vi ćete ju svakako pronaći, ali sada vas očekuje period ljubavne boli.

Zašto je tome tako, ne znate, već pomalo gubite vjeru u ljubav, ali koliko da je teško, doći će i bolji dani. Ljubav koju trenutno imate nije ona prava, to znate i sami. Vjerujte da će iskrena ljubav ući u vaš život jednom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Do tada, bol i tuga će biti prisutni, ali pokušajte što prije zaboraviti neuspješne ljubavne veze i čekajte na onu pravu. Prava ljubav neće vas zaobići, ponekad je potrebno pokazati strpljenje i čekati da konačno dođe.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2