Ribe će PATITI, Biku se ostvaruje VELIKA ŽELJA, a OVAJ znak će imati IZVRSNU PRILIKU da PROMIJENI ŽIVOT!

RIBE

Vi veoma teško poklanjate povjerenje drugim osobama. Ne može se puno osoba pohvaliti da imaju vaše povjerenje. Postoje osobe kojima vjerujete, ali ne vjerujete mnogim ljudima zbog vrste nesigurnosti i straha da će vas  prevariti i na kraju i povrijediti.

Tokom perioda koji dolazi, u jednom trenutku ćete shvatiti da ste usprkos svemu, ipak vjerovali nekim ljudima. Ispostavit će se da oni uopće ne zaslužuju niti malo da im vjerujete i da ste bili u velikoj zabludi. Shvatit ćete to nakon što počnete ispaštati zbog nekih djela koje su te osobe učinile.

Bit će vam jako teško jer ćete ispaštati zbog jedne osobe do koje vam je jako puno stalo.To će vas dotući, te ćete se osjećati jako usamljeno i teško ćete pronaći izlaz iz cijele te priče. Poslije toga ćete ispaštati zbog nekih postupaka vašeg partnera.

Vaš partner će učiniti neke postupke koji su nepromišljeni, te ćete se i zbog toga osjećati jako teško i povrijeđeno. Do sada vam se mnogo puta dogodilo da nezasluženo ispaštate, a to možete očekivati i u skorijoj budućnosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Pokušajte razgovorom riješiti nesuglasice za vašim partnerom, te mu ukazati na to da više ne ponavlja iste greške i time vam nanosi tugu i bol. Pripazite kojim sve ljudima vjerujete, jer većina njih vam zapravo ne želi ništa dobro. Stvorite svoj mali krug ljudi u koje imate povjerenja.

Nastavak na idućoj stranici…

Ribe će PATITI, Biku se ostvaruje VELIKA ŽELJA, a OVAJ znak će imati IZVRSNU PRILIKU da PROMIJENI ŽIVOT!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top