Expand To Show Full Article
RAK - izgubiti Raka je GRIJEH, jer NITKO nije tako DOBAR, PRAVEDAN

RAK – izgubiti Raka je GRIJEH, jer NITKO nije tako DOBAR, PRAVEDAN i POŠTEN i nitko ne voli TAKO JAKO kao Rak!

Osim Rakove emotivnosti, postoje razne druge ogromne vrline koja osoba rođena u ovom znaku posjeduje. Bez imalo pretjerivanja možemo reći da ničija duša nije toliko velika i toliko dobra kao u jednog Raka. Isto tako, nitko nije toliko pravedan i pošten kao Rak.

I sad dolazimo na ljubav. Eh, ta ljubav. Da ljubav ne postoji kako bi Raku bio jednostavan život. Upravo je ljubav ta zbog koje je najviše suza prolio/prolila. Rak je poznat po načinu na koji jako voli. Poznat je po svojoj emotivnosti i po tome da mu ljubavi jednostavno nikada nije dosta.

Raku je potrebno jako puno ljubavi, pažnje i nježnosti. Ali, moramo reći da u ljubavi zaista nije sebičan. Puno traži, ali još više daje. Koliko god da mu date ljubavi, Rak će vam dati barem duplo.  Nitko, ali nitko, ni jedan drugi znak zodijaka nije u stanju voljeti tako snažno kao Rak.

Rak može biti najbolji partner, najbolji prijatelj, najbolji roditelj, jer on ima dovoljno ljubavi za sve. Za sebe nikada ne traži ništa. Sve ono što njemu treba, reklo bi se da je jednostavno dati, ali zapravo često je zakinut i ne dobije. Sve što njemu treba nema cijenu i ne može se kupiti, a to je ljubav, briga i pažnja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak je vrlo privržen ljudima koje voli i o svojim voljenima ne da brine, nego pretjerano brine. Uvijek je u nekom strahu da će se nešto loše dogoditi. Zna da ne dosta toga ne može…

Nastavak na idućoj stranici…

RAK – izgubiti Raka je GRIJEH, jer NITKO nije tako DOBAR, PRAVEDAN i POŠTEN i nitko ne voli TAKO JAKO kao Rak!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top