RAK – ima PRIRODNI TALENT, a to je njegova INTUITIVNOST! Lažove, manipulatore prepozna nadaleko.

RAK – ima PRIRODNI TALENT, a to je njegova INTUITIVNOST! Lažove, manipulatore prepozna nadaleko.

10 ožujka, 2023 0 By Admin

To im daje veliku prednost pa kada su na odgovornim mjestima gdje se donose velike odluke, puno im je lakše ispravno odlučiti. Naravno da poslodavac cijeni takvog radnika pa su ove osobe i dobro plaćene. Iskorištavanje te sposobnosti dobro im dođe u poslovnom životu i zato većina ima dobre poslovne statuse i primanja.

U ljubavnoj sferi života ta sposobnost im može donijeti i mnogo nemira.

Ljubavnog partnera će zasigurno odabrati po svom ukusu, međutim, svi prijatelji i rodbina partnera mogli bi uzrokovati probleme. Kada ova osoba shvati da pojedini ljudi iz partnerovog života imaju zaista loše namjere prema partneru, pa i vama, tada dolazi do nesuglasica sa partnerom.

Partner ne želi priznati sebi i vama da ste u pravu jer on ne vidi ono što vi vidite.Potrebno je određeno vrijeme da partner shvati kakvu moć imate i da vam počne u potpunosti vjerovati. U međuvremenu prolazit ćete kroz burna razdoblja dokazivanja vaših tvrdnji partneru i pitanje je kako će to završiti.

Zato morate pokazati minimalnu dozu svojeg dara da ne preplašite partnera. Vrijeme će pokazati da ste bili u pravu, ali sa partnerom to morate raditi polagano da postignete to da vam potpuno vjeruje.Kada i partner sam shvati da ste imali pravo za sve na što ste mu ukazali, tada će početi vrijeme potpune vjere jedno u drugo.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ali, do tada morate svoj dar koristiti racionalno, ovisno o situaciji. Imate zaista nevjerojatan dar, prirodni talent, ali ga morate koristiti na vrlo pažljiv način. Ta sposobnost za vas je i dar i prokletstvo.

Zato pazite kako ga upotrebljavate.

Stranice: 1 2